reklama

Keď párty, tak poriadna!

Každý z nás istotne čaká na piatok a nemôže sa dočkať víkendu. Tieto dva dni bezstarostného nič nerobenia a oddychu od školy si snáď najviac užívajú adolescenti. Niektoré detská už v piatok navštíva diskotéku, iné baby sa v sobotu 3 hodiny pripravujú na dobrú tancovačku, ostatní si užívajú voľno s partiou niekde v meste.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (4)

V sobotu 27. 10. 2007 sa v Bystrici organizovala riadne nadupaná párty. Moja maličkosť bola na ňu pozvaná. Konkrétne to bola Death and Doom Party. Už podľa názvu mohlo byť každému jasné, že o zábavu bude postarané. Na takomto koncerte som bola po prvýkrát a vážne som ani netušila, čo ma čaká, no bola som milo prekvapená. Priateľ mi pomohol s výberom oblečenia a je nad slnko jasné, že každý kus odevu nemohol byť inej, ako čiernej farby. Ku dokonalosti sme doplnili už len reťaz na nohavice. Keď sme boli takto vhodne nahodení na metalový koncert, mohli sme vyraziť.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Už z diaľky nás vítalo ladenie gitár a išli sme správne, lebo cestou sme stretávali ľudí oblečených rovnako ako my - jasná metalová image. Od čiernych tričiek najrôznejších skupín, cez perfektne vystailované nohavice až po topánky Steely a rôzne náramky, koženné alebo železné doplnky. V podniku, v ktorom sa to všetko odohrávalo na stenách viseli plagáty rôznych známych aj menej známych kapiel, môžem spomenúť Iron Maiden, System of a Down, Slipknot … Na stene nad pohodovým pódiom boli namaľované tri veľké lebky, cez ne názov podniku, tú fajn náladu tvorilo aj veľmi príjemné červené osvetlenie. Tetno klub sa mi vcelku zamiloval.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Po naladení všetkých hudobných nástrojov, sa mohol koncert žačať. Ako prvá to rozpeckovala skupina Nympha z Popradu, zložená z troch členov. Navodili tú správnu metalovú atmosféru a postavili na nohy všetkých sediacich fanúšikov tohto štýlu hudby. Niektoré pesničky boli vážne super, od pomalších po rýchlejšie, no nikto sa ešte neodvážil tancovať pogo.

Keď si chalani z Nymphy oddýchli, vystiedali ich bratislavčania s kapelou Death Revival. Táto Deth Metal skupina nás priviedla do varu - peklo pre každého správneho fanúšika. Všetci si rozpustili vlasy (väčšina ich mala dlhé) a začali tancovať tzv. Crash head (treštenie v hlave) - metanie vlasmi. Bol to skutočne veľmi príjemný a pefektný pohľad. Pre mňa, nakoľko som to videla prvýkrát, miestami až zábavný. Bubeník tejto štvorčlennej kapelky bol teda macher na mieste, bolo vidieť, že s paličkou od bicích sa snáď I narodil, mal neskutočne rýchle ruky. Chalani viedli koncert tým správnym hudobným smerom.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Aby sa každý cez prestávku schladil, nesmelo chýbať chladené pivo v ruke. No a nad ránom sa dolnila už len čerešička na tortu v podobe Doom Metal bandy s názvom Doomas. Ich melódie sa začali širiť po klube. Hudba opät rozhýbala každého prítomného. Oni dotiahli túto pefektnú párty do absolútneho konca.

Myslím, že organizátorom sa bystrické podujatie vydarilo na jednotku, lebo po každej pesničke boli nad hlavami vztýčené ruky so symbolom rohatého liil. My sme sa zabavili a ja som odchádzala plná pefektých dojmov z môjho prvého metalového koncertu, bola som dokonale vybláznená a spokojná. Stálo to za to, ideme znovu!

Natália Labudová

Natália Labudová

Bloger 
  • Počet článkov:  28
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som jedno obyčajné 19 - ročné dievča, ktoré nedokáže žiť bez svojich kamarátov, rodiny a musím povedať, že ani bez školy (jasné, že nemyslím učenie). Milujem akciu, resp. naše akčné piatky, moje ženy, mojho ... Bez nich by bol život smutný a stereotypný. Teda aspoň pre mňa. Určite si neviem predstaviť ani jeden deň bez mojich obľúbených tvári a ich trefných poznámok na všetko živé okolo. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu