Bryndzová dobrota

Jedlo výdatné a rýchle.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Potrebujeme: Pohánku-lúpanú, bryndzu, cibuľku, (veľmi zdraví a športovci - aj slaninku alebo dobrú klobásku).

Postup: Pohánku uvaríme v osolenej vode, primiešame bryndzu a na masle opraženú cibuľu (môže byť aj na olivovom oleji. Navrch môžeme, ak nám to telíčko dovolí pridať aj opraženú slaninku alebo klobásku.

Pohánku môžme nahradiť jačmennými krúpami.

Toto jedlo je veľmi výdatné a stačí aj menšia porcia.

Dobrú chuť :o)

Anna Nemergutová

Anna Nemergutová

Bloger 
  • Počet článkov:  39
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Obyčajný človek so svojimi trápeniami aj malými radosťami. Zoznam autorových rubrík:  Pre lepší zajtrajšokNaše slniečkoVarenieČriepkyAuta, cesty, postrehy šoféraPre zdravší zajtrajšokSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

766 článkov
Pavel Macko

Pavel Macko

189 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu