Bryndzová dobrota

Jedlo výdatné a rýchle.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Potrebujeme: Pohánku-lúpanú, bryndzu, cibuľku, (veľmi zdraví a športovci - aj slaninku alebo dobrú klobásku).

Postup: Pohánku uvaríme v osolenej vode, primiešame bryndzu a na masle opraženú cibuľu (môže byť aj na olivovom oleji. Navrch môžeme, ak nám to telíčko dovolí pridať aj opraženú slaninku alebo klobásku.

Pohánku môžme nahradiť jačmennými krúpami.

Toto jedlo je veľmi výdatné a stačí aj menšia porcia.

Dobrú chuť :o)

Anna Nemergutová

Anna Nemergutová

Bloger 
  • Počet článkov:  39
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Obyčajný človek so svojimi trápeniami aj malými radosťami. Zoznam autorových rubrík:  Pre lepší zajtrajšokNaše slniečkoVarenieČriepkyAuta, cesty, postrehy šoféraPre zdravší zajtrajšokSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

275 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

53 článkov
SkryťZatvoriť reklamu