Bryndzová dobrota

Jedlo výdatné a rýchle.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Potrebujeme: Pohánku-lúpanú, bryndzu, cibuľku, (veľmi zdraví a športovci - aj slaninku alebo dobrú klobásku).

Postup: Pohánku uvaríme v osolenej vode, primiešame bryndzu a na masle opraženú cibuľu (môže byť aj na olivovom oleji. Navrch môžeme, ak nám to telíčko dovolí pridať aj opraženú slaninku alebo klobásku.

Pohánku môžme nahradiť jačmennými krúpami.

Toto jedlo je veľmi výdatné a stačí aj menšia porcia.

Dobrú chuť :o)

Anna Nemergutová

Anna Nemergutová

Bloger 
  • Počet článkov:  39
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Obyčajný človek so svojimi trápeniami aj malými radosťami. Zoznam autorových rubrík:  Pre lepší zajtrajšokNaše slniečkoVarenieČriepkyAuta, cesty, postrehy šoféraPre zdravší zajtrajšokSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

767 článkov
INEKO

INEKO

117 článkov
Marian Nanias

Marian Nanias

278 článkov
Radko Mačuha

Radko Mačuha

241 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu