reklama

My ženy...

Jedným ide o peniaze, iným o lásku, niektoré ženy túžia po kráse, ale všetky a to bez akéhokoľvek rozdielu pasieme po prestíži. Samozrejme prestíž je veľmi subjektívny pojem, aj keby sa vám to tak nezdalo. Každý vidí, či hľadá prestíž celkom inde. Niektoré ženy vidia prestíž vo svojej rodine. manželovi, deťoch... Uhladená rodinka pri nedeľnom obede, potom prechádzka, spoločné povyrazenie si na nákupy do hypermarketov, návšteva cukrárne... A jendo s druhým, veď vieme o čo ide. Niektoré dokonca ani nemusia mať uhladenú rodinku na to, aby ju pokladali za prestížnu. Proste každá sme iná. Ale hľadať prestíž v čakárni u ženskéhho lekára????

Písmo: A- | A+
Diskusia  (8)

Asi to bude v niektorých prípadoch bežné, veď inak si už ani neviem vysvetliť, že poniektoré dámy stepujú pred (ešte uzamknutým) vchodom do čakárne o štvrť na šesť. A to som ešte nespomenula, že ordinuje sa až od ôsmej!!!! Proste gynekológia ide na dračku.

Vstala som o pol piatej. O pol šiestej som vyrazila z domu, reku hurá možno sa dostanem do prvej päťky. Bola som PRVÁ! To sa mi stalo prvýkrát v živote. Keďže som tam stála, nebolo práve najteplejšie, a do práce akurát prichádzala aj sympatická lekárnička, pustila ma dnu a znovu zamkla. Takže som si mohla sadnúť rovno k okienku, dýchať čerstvý vzduch, a bola som najbližšie k stolíku, kam sestrička vyloží každý deň desať časeniek. Nezobrali ste si? Alebo ste jedenásta, dvanásta v poradí? SMOLA! Áno, presne tak to tam chodí. Desať najlepších vyhrá vstupenku do gynekologicnkej ambulancie. Niekedy sa mi to pevne spája s rockovým koncertom. Raz určite začnú niektoré ženy prespávať na karimatkách pred vchodom. Stavím sa.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

No takže som tam už sedela, škodoradostne sa v duchu vyškierala, pretože ostatné ženy museli ešte hodinu stáť vonku, kým ja som už bola dnu, sedela, a čítala si letáčiky o antikoncepcii a tak. Viete, väčšina žien si tie letáčiky zoberie do rúk, popozerá, ale letáčik si nezoberie. Je to fajn, vyhne sa tak skúmavým pohľadom. Ja som si ho mohla v kľude zobrať. Aj celý hárok. Ale ten hárok som tam radšej nechala.

No a ešte vám poviem niečo k tým pohľadom. Niečo nehorázne! Ženy sa v tej čakárni asi veľmi nudia, a tak im začne pracovať fantázia pri pohľade na osobu mladšiu ako sú ony. A hoci si občas nahováram pre pokoj duše že len závidia, ony si kladú otázky typu- "Je tehotná? Možno chytila dáku pliagu. A čo ak ide na potrat... Hrozné táto mládež" Jasné tety. Neexistuje nijaká iná možnosť, prečo som tu. Veď aj vy ste tu len kvoli potratu, či kvasinkovým pliagam. Jednoznačne. Človeku už ani nemôže záležať na jeho zdraví v dnešnej spoločnosti. Lebo čím častejšie sa u lekárov objavujete, tým viacej starých hypochondrov si pošuškáva, že vám je určite niečo vážne. Dobre tak som zasa odbočila od deja.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Blíži sa sedem hodín, čas, keď vypustia stádo divých žien do čakárne. Áno, už je to tu. Strašný hrmot a buchot.... Nie to bol iby pokazený výťah. Ale o pár minút už naozaj bolo počuť dupot, šomranie, beh po schodoch a zadýchané ženy vleteli do čakárne. Najprv každá raz-dvakrát zazrela, ako som sa sem asi dostala a potom sa usadili. A potom prišla sestrička. Začína sa súťaž, ktorá sa na ňu čo najkrajšie usmeje a pozdraví ju v nádeji, že ju prednostne vyšetria. O chvíľu znova príde sestrička, tentokrát má v ruke časenky. Desať lístkov pre víťazky súťaže, ktorá z nás tu bola prvá a ktorá si čo najskôr uchmatne časenku. Samozrejme vyhrávam. Som najprestížnejšia návštevníčka ženského lekára. Tam máte, ženy!

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Prisadne si ku mne jedna dámička, nie je tehotná, ide iba na krv ako mi povedala. Zaujíma ju, ako som sa sem dostala. Pýta sa, či je tu nejaký zadný vchod, kto ma pustil a tak ďalej. "Ja tu čakám už odvčera." usmiala som sa. Čakala som, že ešte niečo povie, alebo sa nejak nechápavo pozrie a ja jej poviem ako to bolo naozaj, ona len pohodí vlasmi a otočí s tvárou inde. No čo, asi to zobrala vážne. Nabudúce ju možno nájdete spať na lavičke v ordinácii deň dopredu.

Po chvíli čakania som na rade. Tak vstúpim. A to je už moja vec. A ostatné ženy stále čakajú. Ha!

Nina Kvasňovská

Nina Kvasňovská

Bloger 
  • Počet článkov:  21
  •  | 
  • Páči sa:  0x

ja som taka mladina este.. nepoznam sice vela mojich rovesnikov ktori by citali SME ale ja ich sem hadam dotiahnem:) Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu