Dobrú chuť: príloha o dobrom jedle a varení každý mesiac v denníku SME

Všetkým našim čitateľom – či už sú to nároční gurmeti, alebo majú za sebou iba začiatky v kuchyni – prinášame gastronomickú prílohu SME v novej podobe.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)
Titulka magazín Dobrú chuť.
Titulka magazín Dobrú chuť. (zdroj: SME.sk)

Prílohu s názvom Dobrú chuť nájdete každý mesiac vloženú v denníku SME, prvé číslo vyjde v stredu 14. februára.

Pravidelná príloha Dobrú chuť

Prvé číslo vyjde v stredu 14. februára vložená v denníku SME.

Príloha obsahuje štyri strany ľahších i zložitejších receptov a jednu stranu venovanú tipom ako trikom, ako správne pripravovať a tepelne upravovať mäso.

Dve strany zrozumiteľných postupov a príjemného čítania pre vás pripravuje Andrea Dúbravčíková, jedna z prvých foodblogeriek na Slovensku.

V každom vydaní vám prinesieme aj rozhovor so zaujímavou osobnosťou slovenskej gastroscény.

Témou februárového čísla je „comfort food“: teda hutné, hrejivé jedlá, ktoré dokážu uspokojiť, potešiť či dokonca vyvolať spomienku z detstva.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Slovami Andrey Dúbravčíkovej: „Určite sú vo vašej rodine recepty, ktoré sa dedia z generácie na generáciu a ich príprava je pre vás slasť a zároveň istota a upokojenie. Alebo ste objavili nové recepty, ktoré síce vaši predkovia nevarili, ale vy z nich postupne budujete súkromné comfort food svojej rodiny, svojich detí a ich budúcich životov a spomienok na domov, ktorý ste im poskytli. A ktorého súčasťou bolo aj dobré rodinné jedlo.“

Čo je nové na sme.sk

Čo je nové na sme.sk

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  264
  •  | 
  • Páči sa:  8x

Novinky, zlepšenia a vôbec všetko, s čím sa chceme podeliť. Zoznam autorových rubrík:  Novinky na sme.skNezaradené

Prémioví blogeri

Lívia Hlavačková

Lívia Hlavačková

43 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

278 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

2 články
SkryťZatvoriť reklamu