reklama

Kto chce referendum?

Z politikov už nikto. Nikomu z nich nie je prospešné. Ani Sulíkovi nie. Potreboval ho, aby sa dostal do parlamentu, už tam je, ďalej sa už nedostane, už sú to len zbytočné starosti.Čo ostaní politici? No tí by aj áno, veď referendum je precik najvyššia forma priamej demokracie, to áno, samozrejme, ale keďže, akosik, nejako, teda, (keď sú tam také blbé otázky), tak vlastne teda, keď sa to tak vezme, tak asi ani nie, vlastne vôbec nie. Nedoporučujú! Nechoďte! Ani nech vás nenapadne! Ani len nepomysli!!!

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Z referenda, ktoré politici nechcú sa stala neriadená výbušná strela, vysoko brizantné "referendum-dum", ktoré nesmie pristáť v parlamente.
Veď ctihodní poslanci už desaťročia sľubujú obmedzenie svojej bezbrehej imunity, desaťročia o tom rokujú a za desaťročia sa nepohli o vlások a chceli by v tom zdarne pokračovať naďalej a zrazu národ o tom rozhodne v priebehu 10 minút? Viacej času to žiadnemu z nás asi nezaberie. Nedovolia nám takú nehoráznosť, taký "útok na základy parlamentnej demokracie". Toto predsa nemôžu dopustiť.
Alebo zníženie počtu poslancov zo 150 na 100. Takto priamo povedať naším ctihodným, že sa nám už nechce platiť 150 kusov tárajov, že aj 100 je dosť. Že aj keď sa tvária, že nám slúžia do roztrhania tela, "přes všechna slova co s nich jdou, hrabou pro kuličku svou, jen pre tu svou". Až toľkej neokrôchanosti by sme sa mohli dopustiť.
Alebo limit na vládne limuzíny. Oni si zrazu za naše peniažky nebudú môcť kupovať autíčka, ktoré sa im zapáčia? Viete ako to raní ich citlivú dušu?

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

A tak bijú na poplach. V jednom kuse rozprávajú o zbytočnosti referenda, o jeho nezáväznosti, o tom že ľudia neprídu, a neprídu, a neprídu....

Tak ma napadá len jedno. Už im raz poriadne natrime! Taká šanca už nebude.
Natiera sa zajtra od 7 00 do 22 00!

Vladimír Ondík

Vladimír Ondík

Bloger 
  • Počet článkov:  9
  •  | 
  • Páči sa:  0x

...chodím po zemeguli a pozerám čo kde kvitne. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu