reklama

Kde domov môj...

Slovensko je naozaj krásne, zvykol som hovorievať na služobných cestách. Až sa z toho stala fráza, ktorá mi akosi prischla. Možno v sebe nesie pátos a možno táto floskula ani niekedy u niekoho nie je úprimná. Jedno je však jasné. Je to krajina, ktorá vás dokáže pozitívne naladiť, ako vaši priatelia. Je rovnako krásne prechádzať sa po zaistených trasách západných Tatier ako pod lanami, na ktorých visí Nový most v Bratislave.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (12)

Dneska by som to zobral trochu osobne a chcel by som sa poďakovať všetkým priateľom. A najmä teda Palovi Jonášovi, ktorého chcem teraz explicitne menovať. Áno, je to naozaj veľmi skvelý človek. A rovnako všetci, ktorí stoja pri mne a veľmi si ich zato vážim.Ale naspäť k dnešnej úvahe. Slovensko musíte mať radi aj napriek vláde, ktorá to vznikla. A musíte ho mať radi aj napriek tomu, že v lete sú všetky úrady väčšinou zavreté a nič nevybavíme. Napriek tomu všetkému je to krajinu dýchajúca srdcom. Krásne je Kamenné námestie, kde sa musíte na prechode ľuďmi pretláčať, aj v Runine pri Snine, kde ste radi, že niekoho vôbec stretnete. Sme krajina plná kontrastov a špecifík, ale je to naša krajina. Všetkých nás. Niekedy sa človeku zacnie, keď ju musí opustiť, ale neskôr sa zas teší na návraty. Človeku nie je smutno, lebo sa teší na ďalšie stretnutie.Zdá sa vám, že tento príspevok nemá hlavu ani pätu? Mne tiež. Ale kto chce, pochopí.

Braňo Ondrášik

Braňo Ondrášik

Bloger 
  • Počet článkov:  45
  •  | 
  • Páči sa:  2x

Pracoval som ako novinár, vyučujem na vysokej škole a hlavne sa venujem najmä komunikácii v IT spoločnosti. Študoval som na Slovensku, v USA a Británii. Na tomto blogu píšem o tom, čo ma zaujme :-) Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu