reklama

Softvér, na ktorý sme všetci čakali

Keď sa pred niekoľkými rokmi objavili takzvané prekladače, mnohí ľudia sa potešili. Program, ktorý dokáže prekladať z jedného jazyka do druhého bez toho, aby museli manipulovať s veľkými slovníkmi. A mnohí onedlho zaplesajú opäť.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Neviem ako vy, ale ja už dlhšiu dobu pociťujem, že na trhu so softvérom niečo chýba. Keďže ešte donedávna som bol bezmocný, moje túžby po dokonalom programe museli ostať v rovine snov a nádeje, že to jedného dňa príde. To všetko sa zmenilo minulý týždeň, keď som konečne zložil štátnu skúšku z informatiky. Teraz mi už nič nestojí v ceste. Spravím si taký softvér aj sám.

Určite poznáte klasické prekladacie jazyky. Ja zvyknem používať Translator. Od tohto produktu bude odvodený aj môj nový program. Bude sa volať Debator. Jeho princíp je mimoriadne jednoduchý. Denne sa nám stáva, že počúvane nejaký rozhovor. A nech robíme čokoľvek, nemáme ani len tušenia, o čom sa to vlastne tí ľudia bavia. Tento problém vám vyrieši Debator. Stačí vložiť zopár viet a program vám dá jasnú a presnú odpoveď na otázku, o čom tá debata je.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Aby ste si nemysleli, že to bude nejaký podradný program, bude podporovať viac vstupov. Od textového zápisu cez zvukovú nahrávku a video záznam až po fotografie mimiky diskutujúcich. K dispozícii bude samozrejme aj množstvo slovníkov. Budete si môcť vybrať medzi blondínkami, politikmi, rapermi, počítačovou mládežou, rodičmi a podobne. Už nikdy viac nedôjde k nedorozumeniam, už nikdy nebudete musieť vypnúť žiadnu televíznu debatu alebo telenovelu, pretože nebudete rozumieť o čo sa to vlastne rozprávajú. Rodičia pochopia svoje deti a deti pochopia rodičov. No nebude to skvelé? Na svojom blogu vás budem už čoskoro informovať, kde si tento produkt môžete stiahnuť. Samozrejme, zadarmo. Len neviem kde mám začať. Asi najprv nakreslím úvodný obrázok. Budú na ňom veľké ústa...

Ondrej Gažo

Ondrej Gažo

Bloger 
  • Počet článkov:  15
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Informatik a environmentálny ekológ v jednej osobe. Človek vznášajúci sa vo vzduchoprázdne. Zoznam autorových rubrík:  Deti a takPrírodaFotografieAni - aniSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu