reklama

Na rozdiel od pána premiéra sa niekedy na bulvári fajne bavím

Linky nejdem dávať. Niežeby som sa chcel vyhovárať, ale ak si chcete overiť, tak hľadajte. A čo? Hľadajte fakt plnohodnotné články, za ktoré fakt niekoho platia a asi aj dobre, inak by to predsa nerobil. Jedného dňa sa nase... a začnem do novín písať aj ja.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (9)

A toto je asi dôvod prečo navštevujem bulvár.

Tak ako prvý ma dnes zaujal článok s názvom: „Mokrá Dara: Takto sa potila na kastingu!“ Kvalitný článok a hlavne som rád, že som sa dozvedel a na fotkách aj videl, že aj taká osobnosť ako Rolincka sa potí. Ako Dara nehnevaj sa, doteraz som ťa bral, dokonca si sa mi aj páčila, ale po tomto, no nehnevaj sa fakt, my dvaja sme spolu skočili. A to sa potíš aj v iných reláciách? No fuj!


A nedalo by mi keby som nespomenul Adelku. Každé ráno si ju pustím na Fun rádiu a zrazu šok. Ona sa chce vydávať. Článok „Banášová: Rozmýšľa nad svadbou! Tu sa bude vydávať!“ Ale veď hádam každá žena sa raz chce vydávať. A čo si na nej cením a veľa to o nej hovorí, ona vie aj kde. V Dóme sv. Martina. To je žena. Aj keď moje šance jej sobášom sú skoro nulové, stále jej fandím. A odkaz pre Mareša: Kľudne to moderuj aj naďalej tak trapne a nepusti Adelku k slovu, aby nám nevykecala, kedy tú svadbu skutočne chce.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou


Pri článku číslo tri som mierne povedané prestal na chvíľu aj dýchať. Našťastie, a to fakt našťastie som to dočítal až dokonca. Už - už som ju mal za pobehlicu a ono to bolo len v rámci nakrúcania. Ufff, som si vydýchol. Bože, ten bulvár to vie tak super podať. Také vzrušujúce natáčanie. Ozaj názov článku: „Čerstvo vydatá Farkašová: Vášnivé bozky s iným!“


Na inom portáli ma zaujal článok: „Majský na postriežke.“ Ja osobne pána Majského nepoznám, ale už len to, že má úsmev na tvári v čase jeho súdneho procesu mi akosi na tomto človeku nesedí. Ty kokso, tak jeho súdia a on si len tak ide na poľovačku a ešte sa pri tom aj usmieva. Vinný, či nevinný, treba mu napariť doživotie a on sa dochechce.

SkryťVypnúť reklamu
reklama


A posledne čo ma zaujalo, lebo prepáčte viacej by som toho už nerozdýchal, je hádam článok mesiaca. Dlho som čakal na nejakú zaujímavú reláciu a jej kvalitného hosťa. Hostia Jána Krausa alebo Karla Šípa ma už nebavia, spamätajte sa prosím páni. A je to tu: „Braňo Mojsej sľubuje: Bude to bomba!“ Najprv som myslel, že je to poplašná správa, alebo že Braňo začal vyvíjať nejaké zbrane hromadného ničenia, čo by ani nebolo divné, ale nakoniec ma potešilo, že ide len o reláciu Webmaster. Uuuffff, tak sa na ňu teším, že si ju od samej radosti hádam ani nezapnem. A Braňo, ten tvoj nápad nemá chybu, je to geniálne. A hlavne nech na tom zarobíte. Teda ty, TV JOJ nemusí. Držím palce!

SkryťVypnúť reklamu
reklama


Robíte to dobre ľudia v bulvári. Len tak ďalej. Fandím Vám. Ale prepáčte, už Vás čítať nebudem.
PS: Nebojte sa, kolegyňa Vás číta aj ďalej. Tak, ak sem - tam niečo fajn napíšete, kľudne si to od nej vypočujem.

Pavol Ondrejko

Pavol Ondrejko

Bloger 
  • Počet článkov:  58
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som otec, ktorý miluje svoju dcéru a tak to naveky ostane. A niekedy rád fotím - http://www.vodicak.sk/pilot/shako/ Zoznam autorových rubrík:  Moje pocityStaré príbehyFEJTÓNYŠetrenie v ŠSPár veršovSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu