reklama

Príde na náš protest aj pozvaný Fico s Kaliňákom?

Nakoľko mi ako neprispôsobivými asociálmi dlhoročne ponižovanému, týranemu človeku premiér Fico dodnes neodpovedal na moje žiadosti z apríla t. r. ohľadom štvorročného porušovania zákonov SR http://oskardobrovodsky.blog.sme.sk/c/296885/Oskar-Dobrovodsky-Otvoreny-list-predsedovi-vlady.html, rovnako aj ignorácie ministra vnútra Kaliňáka (ktorého úrad v júni informovala osobne moja 81-ročná krstná o dennodennom porušovaní zákonov a terorizovaní občanov Družstevnej....a kde zodpovedný úradník sľúbil, že sa budú týmto otrasným prípadom zaoberať, no oklamal ju a po troch dňoch celú záležitosť poslal na policajné prezídium, z ktorého sa mali do jedného mesiaca vyjadriť, no aj tam si z nás "vystrelili" a dodnes neodpovedali), pozvali sme oboch politikov na protestnú akciu dňa 13.10.12,

Písmo: A- | A+
Diskusia  (30)

na demonštráciu za ľudské práva, za právo na slušný a pokojný život, aby vysvetlili nielen mne, ale všetkým prítomným demonštrantom, prečo odmietajú zasadzovať sa o dodržiavanie zákonov pre všetkých rovnako, prečo aplikujú v našom štáte politiku dvoch metrov...

Ďalej by som bol rád, ak by úprimne vysvetlili občanom ako to vlastne mysleli s tými istotami, ktoré nám sľubovali pred parlamentnými voľbami, veď si všetci dobre pamätáme ako tvrdili, že nie sú ako tí "Dzurindovci".

Text pozvánky pre ministra vnútra SR Roberta Kaliňáka a predsedu vlády SR, Róberta Fica:

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Dňa 5.9.2012 v súlade so zákonom 84/1990 Zb. o zhromažďovacom práve, Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Staré Mesto si prevzal naše oznámenie o konaní pouličného sprievodu (dňa 13.10.2012), ktorého ukončenie je naplánované pri soche kráľa Svätopluka.

Zámerom našej akcie je upozorniť slovenskú verejnosť na závažné spoločenské problémy, ktoré po roku 1989 trápia mnohých slovenských občanov, ako sociálna nespravodlivosť, chudoba, neriešenie cigánskeho problému, porušovania ľudských práv slušných a pracujúcich ľudí, stúpajúca kriminalita, nezamestnanosť, korupcia, ale aj sprostosť a neschopnosť čelných politických predstaviteľov.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Vážení páni, predseda vlády, SR Róbert Fico a minister vnútra SR, Robert Kaliňák, dovoľte, aby sme Vás týmto listom ako významných bojovníkov za práva asociálov a neprispôsobivých Cigánov pozvali na našu protestnú akciu. My, oklamaní občania SR, Vám na našej akcii umožníme vystúpiť s príhovormi, aby ste nám v súvislosti s Vašimi poslednými sociálnymi experimentmi odpovedali, kam sa podeli pred voľbami sľubované istoty. Pevne veríme, že sa na našej akcii spoločne stretneme, pričom nájdete v sebe dostatok odvahy, pozrieť sa nám, politikmi okrádaným a asociálmi terorizovaným občanom SR do očí. Dôkazom opodstatnenosti našej protestnej akcie je tiež aktuálne rozbehnutá PETÍCIA občanov za prehĺbenie ochrany práv slušných ľudí, ktorú prednedávnom iniciovali traja nespokojní primátori: Ing.Rudolf Podoba, doc. PaedDr. Jozef Božik, PhD., Mgr. Ivan Černaj. Nakoľko našim cieľom je, aby sa Slovensko stalo konečne národne a sociálne spravodlivé, v súvislosti s vyššie uvedenými skutočnosťami, plánujeme pri soche kráľa Svätopluka rovnako zbierať podpisy pod uvedenú PETÍCIU.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Priebeh a čas konania:

Sprievod sa začne dňa 13.10.2012 o 15:00 hod. na vhodnom a bezpečnom mieste na Predstaničnom námestí (pred Hlavnou železničnou stanicou Bratislava). Ukončenie je naplánované v areáli Bratislavského hradu pri soche kráľa Svätopluka najneskôr do 16:30 hod. V zastúpení zvolávateľa je splnomocnený konať:

Oskar Dobrovodský, Družstevná 21, Malacky 901 01


link na protestnú akciu: http://www.facebook.com/#!/events/278158835617514/283296531770411/?notif_t=event_mall_comment

Dúfam, že premiér Fico ako aj minister Kaliňák sa zachovajú ako chlapi a prídu na akciu, verím, že nie sú zbabelci...

Oskar Dobrovodský

Oskar Dobrovodský

Bloger 
  • Počet článkov:  38
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Som človek po ktorom sa vyžaduje, aby predal pod cenu náš dom, náš majetok, aby som zatvoril oči pred nespravodlivosťou, pred porušovaním zákonov SR, nevymožiteľnostou práva a pridal sa k mlčiacej väčšine. Zoznam autorových rubrík:  Nezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu