reklama

Mediálna špina III (SMER Fiction)

Je to na neuverenie ale za tri dni sa toho na našej politicko-mediálnej scéne udialo toľko, že nestíham písať. Udalosti posledných dní ukazujú, že predvolebný boj bude ozaj veľmi, veľmi zaujímavý, podlý a plný odhalení. Ale tak to má byť, aspoň si národ spraví názor na svoju elitu.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Blog venovaný mediálnej špine a jeho tretie pokračovanie venujem špeciálne strane SMER-SD. Už v predchádzajúce články som chcel obohatiť o príhodu z facebookovej stránky Smeru avšak až teraz sa mi v spojitosti s viacerými okolnosťami naskytá šanca podeliť sa s Vami o moju príhodičku.

Hneď po prepuknutí kauzy Robo Fico nazval SaS vredom na politickej scéne. Samozrejme sa s týmto svojim prelomovým zistením ihneď chcel pochváliť aj na facebooku. Príspevok na nástenke facebookovej stránke smeru s titulkom SaS je vred na politickej scéne, kde samozrejme kydá na SaS a spomína na časy minulé ako sa bál, či ho neodpočúvajú postol krátko pred polnocou v pondelok. Keď som si všimol, že jedna moja kamarátka mu dala like na tento príspevok , nedalo mi a postol som mu pod príspevok link asi 10 minút starý v ktorom sa písalo, že Gučíka odpočúvali pre podozrenia z trestnej činnosti. Do rána môj príspevok zmizol a sním asi tak z cca 10 komentárov, ktoré boli pridané zmizli aj ďalšie zo tri, ktoré nesúhlasili s predsedom. Nič to, demokracia na spôsob SMERU. Je mi to srdečne jedno, aj tak sú mi fandovia Roba ukradnutí ale predsa len troška silná kávička.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Druhá úsmevná príhoda so SMEROM- Baška si spomenul, že aj za jeho pôsobenia na ministerstve sa odpočúvalo. Udalosť, na ktorú si deň predtým nespomenul avšak pod tlakom dôkazov si nejak horko ťažko po dni spomenul. Samozrejme označil terajšie odpočúvanie min. obrany za diametrálne odlišné. To, že šlo o rovnakú novinárku a vlastne rovnaký prípad mu nejak bolo jedno, lebo momentálne je to neslýchané, v minulosti bolo všetko oukej. Názor na názor pána Bašku nechám zasa na každého z Vás.

Tretia mega šupa ma postretla podvečer. Konečne som prečítal nejaký ten poriadny prepis hovorov. A čuduj sa svete som si pri ňom spomenul na včerajšiu slovnú prestrelku Galka a Kaliňáka. Pointa prestrelky: R.K.: "Nieste šéfom ŠTB,pán Galko" L.G.: "Vy ste, vyste!" Ľubo Galko mal asi pravdu, Kali je fakt šéfom ŠTB. Na spodu článku nájdete link s prepisom hovorov Kaliňáka a pani Vavrovej. Myslím, že keď je už okolo toho odpočúvania toľko kraválu, pozrime sa či to bolo oprávnené. Po prečítaní všetkých odposluchov musím uznať jediné. Kali je pán. Nech Slovensko vidí čo za špiny máme v tom našom milovanom 35 percentnom SMERE. Pevne verím, že tieto prepisy si každý pozrie a pevne verím, že každé médium (asi okrem PRAVDY) ich aj zverejní. Nakoniec táto kauza nemusí byť umieračik SaS, ale umieračik niekoho úplne iného. Tento prepis myslím maximálne rozvíri hladinu a ukáže wo co go.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

http://prepis3.posterous.com/prepis

Martin Palenčík

Martin Palenčík

Bloger 
  • Počet článkov:  32
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Východniar, absolvent práva na UPJŠ v KE, futbalový rozhodca, riaditeľ Okolo Domaše, najväčšieho cyklistického podujatia na Slovensku. Tak to som JA ;-) Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu