Dobrú chuť

Na dnešok som si neorazil obed. Nič sa nedeje. Ponuka nestála za veľa a aspoň nebudem musieť zase obzerať,

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

aký príbor si vyberiem a na akom tanieri dostanem porciu.

Či ste v jedálni, alebo v reštaurácii iste očakávate, že dostanete dokonale čistý riad i príbor. Všímate si, s čím a z čoho konzumujete? Alebo ste si už zvykli, že si všetko pred konzumáciou utriete?

Povedzme si úprimne, sme s tým spokojní?
Všetko by predsa malo vyzerať ako nové a nie ako umyté!

Gabriel Pavlík

Gabriel Pavlík

Bloger 
  • Počet článkov:  33
  •  | 
  • Páči sa:  0x

VŠ pedagóg - fyzik, pôsobí v Košiciach. Rád komunikuje s ľuďmi a skúma podstatu ich myslenia. Snaží sa vnášať do života dobrú náladu a pozitívne myslenie. Tvorí webstránky na báze myšlienky "v jednoduchosti je krása". Administruje web babetko.skgabriel.pavlik(at)gmail.com Zoznam autorových rubrík:  Formula 1Auto-MotoSúkromnéAntireklamaPhysis = prírodaNa zamyslenieTechnoNezaradené

Prémioví blogeri

Roman Kebísek

Roman Kebísek

106 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

300 článkov
Marcel Rebro

Marcel Rebro

152 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Věra Tepličková

Věra Tepličková

1,093 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu