Dobrú chuť

Na dnešok som si neorazil obed. Nič sa nedeje. Ponuka nestála za veľa a aspoň nebudem musieť zase obzerať,

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

aký príbor si vyberiem a na akom tanieri dostanem porciu.

Či ste v jedálni, alebo v reštaurácii iste očakávate, že dostanete dokonale čistý riad i príbor. Všímate si, s čím a z čoho konzumujete? Alebo ste si už zvykli, že si všetko pred konzumáciou utriete?

Povedzme si úprimne, sme s tým spokojní?
Všetko by predsa malo vyzerať ako nové a nie ako umyté!

Gabriel Pavlík

Gabriel Pavlík

Bloger 
  • Počet článkov:  33
  •  | 
  • Páči sa:  0x

VŠ pedagóg - fyzik, pôsobí v Košiciach. Rád komunikuje s ľuďmi a skúma podstatu ich myslenia. Snaží sa vnášať do života dobrú náladu a pozitívne myslenie. Tvorí webstránky na báze myšlienky "v jednoduchosti je krása". Administruje web babetko.skgabriel.pavlik(at)gmail.com Zoznam autorových rubrík:  Formula 1Auto-MotoSúkromnéAntireklamaPhysis = prírodaNa zamyslenieTechnoNezaradené

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

767 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

91 článkov
Anna Brawne

Anna Brawne

105 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

35 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu