reklama

LOST,seriál,ktorý keď uvidíte tak ste STRATENÍ

Seriál,ktorý si získal množstvo divákov po celom svete a získal už niekoľko ocenení konečne prichádza aj na slovensko.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (10)
cool stuff of LOST
cool stuff of LOST (zdroj: (c) ABC.com, Lost-media.com)

Mnohí, čo nepoznajú tento seriál si pomyslia "Čo je to za seriál s takým názvom, že LOST". Pod týmto jednoduchým názvom sa skrýva geniálny (aspoň pre mňa) seriál, v ktorom sa odohráva príbeh asi tak 40-tich ľudí, ktorí stroskotali na neznámom, tajomnom, mystickom a strašidelnom ostrove. Z počiatku všetci dúfajú, že príde záchrana ale ona neprichádza a na ostrove sa začínaju ďiať podivné až strašideľné veci. Čo je na tomto seriáli ešte také výnimočné? No predsa úžasný dej plný nečakaných zvratov, prepracované charaktery postáv, dobrý herci a mnoho ďalších vecí, ktoré nenechajú diváka chladným.
Tento seriál si obľúbia diváci mnohých žánrov, od divákov prilepených každý deň pri telenovelách, cez divákov sci-fi seriálov a filmov až po divákov "bažiacich" po psychlogických filmoch.
Mňa LOST-ovia dotstali hneď po prvom zhliadnutí pilotnej časti tohto seriálu a to som ešte netušil ako sa to bude vyvíjať ďalej, a poviem vám že to bude dosť "husté". Keď sa vám podarí po kope zohnať 1.sezónu a 1/2 2.sezóny (ďalšie sa vysielajú alebo budú vysielať v amerike), tak ste "STRATENÍ" a odporúčam vám zobrať si dovolenku tak na 4. dni (3 dni na pozretie + 1 deň na nabratie nových síl a znovuobnovenie kontaktu z okolitím svetom).
Verím,že veľa ludí si tento seriál obľúbi a pridá sa k nám "STRATENÍM".Ďalšie informácie a veľa zaujímavostí o tomto seriáli najdete na webe www.lost.cz . Zapojte sa do diskusie a napíšte čo si myslíte o tomto super seriáli.Mimochodom,LOST sa začne vysielať na JOJ-ke niekedy vo februári.

Pavol Bielik

Pavol Bielik

Bloger 
  • Počet článkov:  1
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Doštudovaný mladý ambiciózny človek. Zoznam autorových rubrík:  PolitikaITSCIFISúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu