Recept na prípravu výnimočnej polievočky

Na to aby bol človek spokojný, tak musí aj jesť. Ponúkam krátky aj keď nie jednoduchý recept na prípravu polievočky.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)
Jarná polievka
Jarná polievka (zdroj: http://zivafood.sk/polievky/)

Náročnosť prípravy: Od ľahkej až po extrémne ťažkú

Doba prípravy: Od momentu až po nekonečno

Suroviny na prípravu:

  • Hustý vývar zložený z „Bytia“ a „Niekoľkých rokov“

  • Ochucovadlá: všednosť, okamih, láska, vášeň, šťastie, náhoda a mnoho ďalších

  • Pomocný kuchári: rodina, kamaráti, spolupracovníci, nezabudnuteľní ľudia, neznámi, a mnoho ďalších

Postup prípravy:

Základnú surovinu „Bytie“ na hustý vývar dostaneme do daru od našich rodičov, ktorú pripravia zložitým procesom - namiešaním vlastnej DNA a ich predkov. Chuť „Bytia“ nedokážeme ovplyvniť a preto môže mať sladkú, kyslú, horkú, alebo aj štipľavú chuť, ktorá môže pretrvávať celý život. Po vložení „Bytia“ do hrnca života sa prileje niekoľko rokov života, ktoré ovplyvňujú zásadne naši rodičia a naše prvé zážitky. Zmiešaním týchto surovín nám vznikne základný vývar, ktorý je základom našej polievočky. Či je hustý, alebo riedky nám predurčuje čiara života zapísaná v základnom vývare.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ďalšiu chuť polievočky si už ovplyvňujeme pridaním požadovaných ochucovadiel za plnej podpory našich pomocných kuchárov. Za silnej pomoci kamarátov môžeme pripraviť výnimočnú polievočku, ktorá bude chutiť nám ako aj všetkým ľuďom okolo nás.

Ak do polievočky pridáme veľa všednosti, tak nám vznikne pokrm mdlej a ničím výnimočnej chuti. Preto vrelo odporúčam na vylepšenie základnej chuti nasypať veľa lásky. Na dokonalé vykreslenie chuti lásky je dobré podporiť túto chuť vášňou, ktorou nie je potrebné šetriť. Ak pridáme k tomu trošku šťastia a náhody, tak nám vznikne polievočka nezabudnuteľnej chute.

SkryťVypnúť reklamu

Odporúčaný spôsob servírovania:

Takto uvarenú polievočku odporúčam konzumovať najčastejšie v spoločnosti rodiny, priateľov a kamarátov. K servírovanému jedlu poskytneme na dochutenie aj ďalšie ochucovadlá. Vrelo môžem odporučiť pred samotným pozvaním na obednú polievočku poprosiť prizvaných, aby doniesli vlastné dochucovadlá.

Dĺžka konzumácie nikdy nie je istá, preto je potrebné každú lyžičku polievočky vychutnať všetkými dostupnými zmyslami.

Dobrú chuť a veľa šťastia prajem pri príprave Vašej polievočky.

Pavol Krajč

Pavol Krajč

Bloger 
  • Počet článkov:  74
  •  | 
  • Páči sa:  16x

Som malý dielik skladačky v nekonečnej hre zvanej puzzle. Osamote nie som ničím výnimočným, ale keď mám okolo správne kúsky skladačky, tak vytvoríme spolu krásny obrazec. Zoznam autorových rubrík:  TuristikaTuristika - Cesta hrdinov SNPTuristika - 1000 km naprieč ČRTuristika - NVSPRozprávky na každý deňRecenzie

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

35 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

91 článkov
Roman Kebísek

Roman Kebísek

105 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

50 článkov
Karol Galek

Karol Galek

116 článkov
Věra Tepličková

Věra Tepličková

1,077 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu