reklama

Premiér Róbert Fico opasky neuťahuje

100 dní vlády R.F. II nazval premiér najťažším v celej svojej politickej histórii. Dá sa s ním súhlasiť. Naozaj od čias Gottwalda, Husáka a Mečiara, Slovensko nezažilo tak ťažké časy, to že si to berie R.F. osobne je skvelé, len sa obávam že súdruh opäť len a len klame. Ťažkosti o ktorých vraví ON sú totiž len tradičnou ficovinou, blábolom adresovaným svojim voličom.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (9)

Problémy, ktoré Slovensko zažíva a Fico pripravuje zničením II. piliera, zrušením rovnej dane, 22 opatreniami ako vystrihnutými z Hlavy 22, atď. prinesú naozaj ťažké časy každému na Slovensku . Zaujímavé je, že nik napriek tomu nevraví o uťahovaní opaskov, nik nevraví o arogancii moci, nik nevraví čo je dnes jasnejšie ako slnko:

Vláda Róberta Fica 2 bude pre Slovensko najväčšou katastrofou od 17 novembra .

Súdruh čo si do dnes nevšimol 17 november, kľudne môže ísť v stopách svojich veľkých vzorov K.G, G.H. a V.M. keďže panuje predstava, že víťazstvom vo voľbách má Smer nárok realizovať aj tie najabsurdnejšie nápady.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

R.F. tak môže kľudne zadĺžiť a okradnúť každého okrem svojich mecenášov , mocných v pozadí Smer s.r.o. , všetky tie Gorily, ktoré dnes so smiechom spolu s Ficom vládnu Slovensku.

Gorily popíjajú Coca Colu, opasky si neuťahujú, práve naopak, chystajú sa na veľký lup a denne sa nám smejú do očí...

Peter Horvath

Peter Horvath

Bloger 
  • Počet článkov:  353
  •  | 
  • Páči sa:  1x

som funkey, byvam v Bratislave, som funkeydedcek... Narodil som sa v siedmom mesiaci, siedmeho novembra na Zochovej ulici v Bratislave. Teda v porodnici a nie na ulici. Byval na Panenskej, az do straty panictva. V dome v ktorom som byval, byval svojho casu aj Orol Tatransky. Ja som sa obcas citil aj orlom, aj dost blbo, kedze som v detstve skulil. Skuliaci orol nie je nic moc. Okrem toho som skuliac musel chodit na husle. Hanbil som sa prenaramne. Niest puzdro az na Diebrovo namestie a pritom este skulit a vediet, ze ucitel bude smrdiet od cibule, bola riadna depka. Blbe bolo aj to ze som som mal skvely sluch a neznasal som sa pocuvat pri hrani na husle. Okrem toho vsetci kamarati v tom case hrali futbal. Neskor ma uspesne zoperovali a uz som neskulil, ale za to som videl dvojmo... Dalej strucne.ZS Zochova. Gymnazium Metodova. VSVU graficky design a kresleny film. Clen skupiny BAHAMA, ale aj Devinska Nova Vec, Trans music comp....zakladajúci člen VPN... Zoznam autorových rubrík:  smepolitikaSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu