reklama

Fico, Shooty,Tatry, baterky, sex a góly

Tak nám súdruh premiér žaluje SME za Shootyho karikatúru, a sám Robertko sa žaluje ako malé dieťa. Hlboko mu padá hlava do dlaní pred TV kamerami a amatérsky hrá divadlo, ako jeho starý vzor Vladimír Mečiar.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (66)

Nuž, kdeže sú tie časy, keď so slzou v oku spieval otec národa idem od vás, neublížil som…a keď sa kamery vypli, tak sa v momente usmieval, tešiac sa, ako to len skvele zahral, zaspieval pred národom.

Dnes jeho syn, ktorý zdedil po starom všetko, doviedol Mečiarizmus do dokonalosti.

Fico nedáva vybuchovať autá redaktorom SME. Naopak len on je obeťou, jeho prenasledujú slizké hady, idioti, mediálni teroristi a Shooty!

Jeho, Robertka Jánošíka!

Jeho, najrovnejšieho z rovných, jeho čo len raz v živote dal úplatok a aj to len fľašu, fľašu koňaku pre lekára!

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Jeho nezlomného bojovníka s korupciou!

Jeho čo má najpevnejšiu aj keď boľavú chrbticu!

Uznajte, aká spravodlivosť?

On čo od rána do večera chráni pred /………../ Slovensko, je v podozrení!

On čo od rána do večera zápasil s krízou, aby ju nakoniec položil na lopatky, je prenasledovaný!

On keď má byť oslavovaný, je ponižovaný!

Fakt už všetci zabudli, že za sto dní dokázal viac ako Dzurinda za osem rokov?

Fakt už všetci zabudli, že zostavil najlepšiu koalíciu pre Slovensko? Fakt si už nik nepamätá ako energicky zakročil, keď boli po prvý krát ukradnuté Tatry, symbol Slovákov?

A opäť sa nad Tatrou blýska a vraj má v tom prsty aj on! A on má ešte aj odpovedať na otázky SME, prečo nebol na súde! Na súde, pre ktorý jasne napísal svoje právne stanovisko: Ak je sudca slepý, tak si z toho karikaturista Shooty nesmie robiť srandu! A hotovo!

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ešte že má premiér okrem neuveriteľných právnych schopností schopnosť vidieť aj do budúcnosti, inak by som sa o neho začal obávať. V žiari reflektorov a na červenom pozadí nám totiž okrem iného prezradil, čo na neho chystajú mediálni teroristi a proti Slovenská opozícia. Brutálne útoky na Robertka sa budú stupňovať! Nič to! Dobre im tak! Premiér nájde novú, ešte väčšiu silu do boja s teroristami a idiotmi. Všetko čo napíšu, povedia, nakreslia machliari, použije proti nim! Predpokladám totiž, že obyčajné baterky vymení za Duracel. Tie vraj vydržia omnoho viac. A s novými baterkami už svojho otca, Mečiara prekoná Robertko hravo. Voličky Robetka, tak už dnes majú zabezpečený permanentný orgazmus na večné časy a nikdy inak! Voliči tiež neprídu skrátka, gólov ktorých do volieb ich útočník Robertko hravo strelí, bude len a len pribúdať! Že pôjde o vlastencov? No a čo? Robertko aj vlastné góly dokáže oslavovať ako malé dieťa! Ruku na srdce priatelia, kto by neodolal jeho nefalšovanej detskej radosti? Kto by neveril jeho oprávnenému hnevu na každého, kto spochybňuje jeho strelecké a premiérske schopnosti! Dosť bolo Shootyho! Dosť bol strieľania si z premiéra!

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Veď celé Slovensko si musí dnes položiť zásadnú otázku.

Môže také krásne góly strieľať útočník bez chrbtovej kosti?

Odpoveď je jasná. Nemôže!

Robertko vie, čo chcú jeho Slováci.

Čím viac vlastencov dá, tým väčšiu popularitu má!

Je radosť žiť na Slovensku, ktoré sa teší aj z vlastných gólov a pevnej chrbtice premiéra…

Peter Horvath

Peter Horvath

Bloger 
  • Počet článkov:  353
  •  | 
  • Páči sa:  1x

som funkey, byvam v Bratislave, som funkeydedcek... Narodil som sa v siedmom mesiaci, siedmeho novembra na Zochovej ulici v Bratislave. Teda v porodnici a nie na ulici. Byval na Panenskej, az do straty panictva. V dome v ktorom som byval, byval svojho casu aj Orol Tatransky. Ja som sa obcas citil aj orlom, aj dost blbo, kedze som v detstve skulil. Skuliaci orol nie je nic moc. Okrem toho som skuliac musel chodit na husle. Hanbil som sa prenaramne. Niest puzdro az na Diebrovo namestie a pritom este skulit a vediet, ze ucitel bude smrdiet od cibule, bola riadna depka. Blbe bolo aj to ze som som mal skvely sluch a neznasal som sa pocuvat pri hrani na husle. Okrem toho vsetci kamarati v tom case hrali futbal. Neskor ma uspesne zoperovali a uz som neskulil, ale za to som videl dvojmo... Dalej strucne.ZS Zochova. Gymnazium Metodova. VSVU graficky design a kresleny film. Clen skupiny BAHAMA, ale aj Devinska Nova Vec, Trans music comp....zakladajúci člen VPN... Zoznam autorových rubrík:  smepolitikaSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu