reklama

Ficoland hlási: Boĺševickým kladivom na demokratickú opozíciu!

Ficoland je fakt rozprávková krajina. Súdruh premiér Róbert Fico – Mečiar na druhú, zablahoželal starému Mečiarovi k vysloveniu dôvery voči sebe a ficovinám v štátnom rozpočte. Tie dve ruky starého a mladého kumunistu sa stretli, aby sme neskôr počuli, že môžme už v kľude a radostne prežiť Vianoce! Ohhhh aká radostná správa do domovov na Slovensku!

Písmo: A- | A+
Diskusia  (324)

Počul som, že v čase adventu má byť opozície ticho!

A podľa súdruhov má byť ticho stále, lebo nemá morálny a neviem aký nárok kritizovať vládu ľudom milovaného súdruha komunistu Róberta Fica!

A samozrejme najviac ficovín od Fica dostala SDKÚ a špeciálne Dzurinda!

Nie je podstatné či ficoviny vravela súdružka Glendová, alebo súdruh premiér osobne. Nie je podstatné, ani čo konkrétne vlastne súdruhovia povedali. Stále ide o základnú ficovinu, založenú na čierno bielom videní sveta. Fico vo svete Ficolandu reprezentuje najväčšie možné dobro, čistotu, sociálnosť, národné cítenie, nepodplatitelnosť a Dzurinda vo svete ficovín je jeho presný opak. A tak logicky Fico odmietol Dzurindu definitívne a na večné časy. Zároveň vydal na Dzurindu “zatykač”, ako na zločinca! Opakovane náš milovaný premiér tvrdí, že opozícia nemá sedieť v parlamente ale vo väzení…

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Nuž a aby to bolo vo Ficolande dovedené do vrcholnej absurdity, tak nastupuje nová mediálna vlna, ktorá iba plní sen Fica. Nová mediálna vlna má meno: Dosť bolo Dzurindu v čele SDKÚ!

Fakt sa váľam od smiechu.

Róbert Fico sedí vo vláde s Mečiarom, Slotom a spoločne válcujú Slovensko a naši mienkotvorcovia volajú po odvolaní Dzurindu!

Volajú po odvolaní predsedu najsilnejšej opozičnej strany a vŕšia slová o vyhorenosti, slabosti, nedôverihodnosti, nemorálnosti a tak ďalej a tak ďalej, ako v časoch kauzy skupinka!

Ak by im náhodou došla fantázia, stačí ak si prečítajú “diskusie” na mojom blogu, alebo zopár textov od Dzurinkota od Matrtajov, Maximussa, C Bena, 17. november etc. na SME on lineJ

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Nuž Ficoland je fakt zázrak. Boľševik tu mohol mlátiť kladivom ficovín demokratickú vládu denne a dnes vo Ficolande môže boľševik mlátiť opozíciu opäť, ako sa mu len chce. Mienkotvorcovia sa totiž rozhodli že, problémom Slovenska nie je Mečiar na druhú Róbert Fico, ale Dzurinda.

Blahoželám k nadpráci v prospech súdruhov, súdruhoviaJ

Súdruhovia len smelo do budovania a upevnania FicolanduJ

S Ficom na čele, za Slovensko veseléJ

Nech žije Ficoland, na večné časy a nikdy inak!

p.s. Blahoželám všetkým Mikulášom k dnešnému sviatkuJ

Možno už o rok Fico tento milý sviatok zruší ústavným zákonomJ

Veselého a sladkého Mikuláša, želá funkeyJ

Peter Horvath

Peter Horvath

Bloger 
  • Počet článkov:  353
  •  | 
  • Páči sa:  1x

som funkey, byvam v Bratislave, som funkeydedcek... Narodil som sa v siedmom mesiaci, siedmeho novembra na Zochovej ulici v Bratislave. Teda v porodnici a nie na ulici. Byval na Panenskej, az do straty panictva. V dome v ktorom som byval, byval svojho casu aj Orol Tatransky. Ja som sa obcas citil aj orlom, aj dost blbo, kedze som v detstve skulil. Skuliaci orol nie je nic moc. Okrem toho som skuliac musel chodit na husle. Hanbil som sa prenaramne. Niest puzdro az na Diebrovo namestie a pritom este skulit a vediet, ze ucitel bude smrdiet od cibule, bola riadna depka. Blbe bolo aj to ze som som mal skvely sluch a neznasal som sa pocuvat pri hrani na husle. Okrem toho vsetci kamarati v tom case hrali futbal. Neskor ma uspesne zoperovali a uz som neskulil, ale za to som videl dvojmo... Dalej strucne.ZS Zochova. Gymnazium Metodova. VSVU graficky design a kresleny film. Clen skupiny BAHAMA, ale aj Devinska Nova Vec, Trans music comp....zakladajúci člen VPN... Zoznam autorových rubrík:  smepolitikaSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu