reklama

Ako z Netflixu vytrieskať maximum (vrátane titulkov)

Netflix na Slovensku, to je necelá tisícka filmov a seriálov. Dosť bieda čo? Ako získať zdarma prístup ku všetkým, vyše 14000 filmom a seriálom a ako sledovať Netflix so slovenskými alebo českými titulkami už dnes? Čítajte ďalej.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (40)

V januári otvoril Netflix svoje brány celému svetu, vrátane Slovenska. Po prvotnom "šoku" z tohto vopred neavizovaného kroku, prišlo u veľkej časti potencionálnych záujemcov sklamanie z menšej ponuky filmov a seriálov. Celkový počet titulov dostupných zo Slovenska sa môže pohybovať okolo tisícky. V tomto článku sa ale dočítate, ako si užiť Netflix v plnej paráde - vyše 14000 titulov.

1. krok: Ak ste tak ešte neurobili, založte si svoj Netflix účet. Prvý mesiac máte na skúšku zadarmo. Trial môžete kedykoľvek počas prvého mesiaca zrušiť a platiť nebudete nič. V prípade, že si ho po prvom mesiaci nezrušíte, predplatné sa Vám automaticky spustí.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

2. krok: Stiahnite si hola plugin na Váš prehliadač. Tento plugin Vám umožní tváriť sa, akoby ste sa do Netflixu pripájali z iného miesta na svete. Napr. Z USA kde má Netflix najširšiu ponuku.

3. krok: Vyhľadajte si film, alebo seriál (csfd.cz, imdb.com ...), ktorý chcete sledovať. Následne si skontrolujte, či je daný film dostupný v službe Netflix. Existuje na to viacero stránok, ja osobne používam flixsearch. Povedzme, že si chcete pozrieť film Shawshank Redemption s Morganom Freemanom a Timom Robbinsom, ktorý nie je na Slovenskom Netflixe dostupný. Na stránke flixsearch.io zistíte, že tento film je dostupný v krajinách: Austrália, Rakúsko, Nemecko, Veľká Británia a zopár ďalších. Otvoríte si prehliadač zadáte adresu netflix.com a hola plugin nastavíte na jednu z týchto krajín, napr. Nemecko. Prihlásite sa do netflixu a... Voila. Zrazu je daný film pre Vás dostupný.

SkryťVypnúť reklamu
reklama
Obrázok blogu

4. krok: Netflix si môžete užiť, aj ak neovládate angličtinu. Budete ale potrebovať titulky k danému filmu v srt formáte (opensubtitles.org, titulky.com) a program Free Subtitle Player. Existuje viacero alternatív k tomuto programu (justsubsplayer, penguin subtitle player, greenfish subtitle player...). Tento program Vám umožní prehrávať len titulky, v samostatnom "okne". Potom ich už len stačí zosynchronizovať s obrazom a máte Netflix aj so slovenskými / českými titulkami.

Takto môže vyzerať Váš Netflix :)
Takto môže vyzerať Váš Netflix :) 

S troškou námahy, ale myslím, že to stojí za to. Mať prístup k tak širokej databáze filmov, seriálov, či standupov za cenu ani nie jedného Bluray disku mesačne je podľa mňa super deal, aj keď nieste úplný filmový maniak.

Peter Kolesár

Peter Kolesár

Bloger 
  • Počet článkov:  5
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Radový občan, rodený košičan so záujmom o veci verejné. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu