reklama

Chrípka z Ukrajiny a voľby na Slovensku.

Ako každý rok aj tento rok som s dal zaočkovať proti chrípke. Ako každý rok aj tento rok sa pravdepodobne na mňa na pár dní niečo z tej každoročnej chrípky nalepí . Poležím si s horúčkou deň dva a po nejakom  týždni ako každý rok budem fit . Manželka mi znovu pripomenie ,že keby som sa nebol dal zaočkovať, tak by som nebol ochorel . Moja každoročná odpoveď znie : " keby som sa nebol dal zaočkovať , tak možno ležím so zápaľom plúc niekoľko týždňov a očkovanie ma od toho určite zachránilo" . Kto mi dokáže , že nemám pravdu?  Ako to súvisí s voľbami?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

V televízii práve dávajú reportáž z hraničného prechodu na Ukrajinu. Len tak " mimochodom" sa tam vyjadrujú " kompetentní " . Mená nie sú vôbec dôležité . Dôležitejšie je ,že vedľa mena vždy výrazne stojí v rôznych variáciách " nominant strany Smer ". Je jedno ako sa k nám chrípka rozšíri a koľko ľudí ochorie . Dôležite je tam byť a mať možnosť kedykoľvek neskôr povedať : " Na Slovensku je xxx tisíc chorých ,ale ak by sme sa na tej hranici neukázali, tak viete koľko tých chorých mohlo byť? Voľte nás !!! " V tomto prípade sa to dá použiť aj vtedy keby ochorelo u nás na Slovensku aj milión ľudí . Však keby tam neboli tí za stranu Smer , viete koľko ľudí mohlo byť chorých. Voľte nás !!! To ,že je to ich povinnosť vyplývajúca zo zastávaných funkcií to je už vedľajšie . Tu strana Smer nemôže prehrať , ani keby sme sa to ako obete už po chrípkovej pandémii nemohli spýtať. Však možno zostane niekto kto bude počuť , že tí zo Smeru svojou prítomnosťou na ukrajinskej hranici zachránili pred chrípkou ostaný svet. Je ináč zdôvodniteľné , to že pri mene ministra vnútra, predsedu vlády,....... musí byť napísané "nominant strany Smer"?

Peter Oslanec

Peter Oslanec

Bloger 
  • Počet článkov:  44
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som otcom blogera. Z jeho blogov som sa veľa dozvedel o jeho vnútornom živote. Rád by som ponúkol podobnú šancu aj jemu. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu