reklama

HZDS túžilo len po jednom poste:

Áno, bol to rezort spravodlivosti.A dostali ho.To bolo už aj na mňa dosť, predpokladal som, že sa to Fico bude snažiť aspoň nejako uhrať, ale mýlil som sa.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (15)

Teraz sa krásne ukázalo, že Smer bol naprojektovaný ako strana na jedno použitie. Pretože potom, čo dovolí svojmu koaličnému partnerovi(!) Mečiarovi, aby získal ministerstvo spravodlivosti, podpílil si pod sebou konár. Takto ho odpíše nielen Európa, ale aj všetci zdravo uvažujúci slováci, ktorí netrpia sklerózou. Áno, Vlado sa konečne dočkal, konečne si môže naplno očistiť meno svoje, Ivanove a dalších jeho kamošov...Všetky kauzy konečne "došetriť" do štádia, keď bude znieť len výrok "nevinný", nejaké dôkazy, čo ešte nestihli znićiť sa definitívne zametú pod koberec a bude mať pokoj.Áno.Je to obrovská hanba pre Slovensko.Hanbím sa za vyše milión Slovákov,že rozhodli ako rozhodli.Ale akceptujem to ako prejav demokratickej voľby.

Pre Fica to bol biznis ako každý iný. Teda skoro každý: Tento bol politický. Za to, že mu Vladimír prisľúbil, že nebude chcieť žiadne ústavné funkcie, mu musel náš ochranca a spasiťeľ chudobných, zadĺžený Robert prisľúbiť rezort spravodlivosti. Hmm, vcelku fajn kšeft keď sa pozriete na to, že Robert mal nôž na krku. Byť na mieste jeho sponzorov by som tiež už zrejme nemal trpezlivosť byť sponzorom len "večne čakajúceho korunného malého princa" a začal by som sa pýtať, kedy konečne sa mi (nemalé) investované finančné prostriedky začnú vracať. Nechcel by som preto byť v koži pána Dr. Fica. Jeho aktuálnym existenčným problémom bolo dostat sa do vlády a obsadiť kľúčové posty. Ked vravím o existenčnom probléme, nemyslím len politickú existenciu, nevylučujem ani možné vyhrážky s témou fyzickej likvidácie smerom k nemu a jeho rodine.Ako som poznamenal, je to v prvom rade biznis.

Akože ja sa nepotrebujem ani ľutovať, ani niekomu žalova...Lenže ja som na Slovensku žil rád, bol som hrdý na našu krásnu krajinu a teraz to dokáže niekto šmahom ruky zatieniť.Je mi ľúto všetkých tých naivných "hejslovákov", okej, nie každý potrebuje k šťastiu precitnutie po prečítaní Dumasa, po zhliadnutí Capoteho, či vypočutí malebných tónov Bacha, ale že niekomu ku šťastiu stačí sľub(!), že budú lacnejšie párky a pivo, pár vulgárnych rečí o tom, ako zrovnáme s tankami Budapešť, to, že niekto povie, že od 98' precitol a úúúplne sa zmenil, to, že niekto poriadne nakydá na úspešných a šikovných ľudí, poriadne im zdaní príjmy, veď "prečo by mal mať niekto iný, ak nemám ja?!"..je to bohužial úplne obyčajná závisť a z takýchto ľudí mi je zle.Rozhodol som sa. Po vysokej škole sa sem nevrátim. Nezaložím si tu rodinu, ako som pôvodne plánoval.Nechcem, aby boli moje deti vystavené tejto ignorancií a naivite. Ten vyše milión slovákov, čo ste si zvolili tieto "budúcovládne" strany, je mi Vás ľúto. A tých, čo voliť neboli ešte viac. Au Revoir!

Peter Svoboda

Peter Svoboda

Bloger 
  • Počet článkov:  11
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Originál s ochranou proti kopírovaniu... (: Zoznam autorových rubrík:  PolitikaSúkromnépočítačeNezaradené

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu