reklama

Slnečné lúče nás do konca týždňa nečakajú

Nasledujúce dni prinesú do našej oblasti veľa oblačnosti a vyskytovať sa budú aj zrážky. Letné počasie zavládne až budúci týždeň.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Uplynulé dni priniesli na naše územie opäť množstvo zrážok a o suchu sa na viacerých miestach nedá už rozhodne hovoriť. Oblasť tlakovej níže, ktorá sa rozprestiera nad Balkánom a ovplyvňuje aj počasie u nás priniesla už na naše územie lokálne 20 až 40 mm zrážok. Zrážky neustanú ani v nasledujúcich dňoch.

V priebehu štvrtka bude na našom území prevládať prevažne oblačná obloha a predovšetkým na severe územia treba počítať ešte s prehánkami alebo s ojedinelými búrkami. Najmenej zrážok a aj oblačnosti bude na západe Slovenska. Denné teploty sa vyšplhajú na +19 až +25°C.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Posledný pracovný deň prinesie na naše územie opäť pomerne veľa oblačnosti a treba počítať s prehánkami a s búrkami. Denné teploty zostanú na podobných úrovniach ako počas dnešného dňa.

Sobota prinesie rozdielne počasie. Vo východnej polovici Slovenska bude prevládať prevažne zamračené počasie a na mnohých miestach bude pršať. V západnej polovici Slovenska bude prevládať prevažne polooblačné až oblačné počasie s minimom zrážok.

Zlepšenie počasia príde v nedeľu, kedy na našom území zavládne polooblačné až oblačné počasie.

Predpoveď na ďalšie dni nájdete TU

Peťo Minárik

Peťo Minárik

Bloger 
  • Počet článkov:  41
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Zakladateľ a vedúci webu www.iMeteo.sk Zoznam autorových rubrík:  NezaradenáPočasie na SlovenskuPočasie vo sveteZaujímavosti

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu