Ano šéfe, realitné menu

Pôvodne som chcel napísať strašne dlhý a múdry článok, ale takto to asi bude lepšie. Situácia na realitnom trhu je podobná situácii v gastronómii. Keď ľuďom vyhovujú blafy z vývarovne lacnejšie o pár centov, je to ich voľba.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (9)

Nechať sa klamať pri províziách/gramáži to isté. Jedávať smažené syry a čiernohorské rezne miesto kulinárskeho zážitku, či predávať, alebo kupovať so strachom z podvodu a trpkým pocitom z celej transakcie detto. Prísť na krásny, šťavnatý stejk, dostať podošvu a nemôcť si poradiť, alebo sa nechať nachytať na lacnejšiu nehnuteľnosť a potom platiť ešte ďalšie poplatky takisto. Byť rád, že sa aspoň najem alebo že vôbec kúpim, či predám a byť radšej ticho, lebo by ma to vyšlo ešte drahšie tiež.

Asi tak. Dá sa pokračovať donekonečna. Ide o to, že obchodovanie v realitách sa dá robiť aj inak. Dobre a chutne. Prospela by nám všetkým relácia, kde by sme sa všetci neustále učili aj kultúre pri obchodovaní s realitami. Bežným klientom, ale aj kanceláriám a maklérom.

Peter Vozár

Peter Vozár

Bloger 
  • Počet článkov:  15
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Realitný maklér, Trnava Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Karol Galek

Karol Galek

116 článkov
Anna Brawne

Anna Brawne

105 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

92 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

35 článkov
INEKO

INEKO

117 článkov
Marcel Rebro

Marcel Rebro

144 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu