reklama

Hovoria mi Petra

VITAJTE! Srdečne Vás vítam na mojom blogu, ktorý som si v mojich predstavách plánovala hodnú chvíľu a od dnes je to realita. Budem sa snažiť podeliť sa s Vami o moje názory, postrehy, radosti a hlavne veci z môjho života. Pevne verím, že moje články budú mať aspoň ako taký zmysel a šmrnc.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (38)

Pekne poporiadku. Volám sa Petra Mojžišová. Samu seba som začala spoznávaťvo chvíli, keď ma moje dvojča, Patrik, pustil ako správny gentleman prvú nasvet, chudák, asi nevedel čo ho v budúcnosti čaká. Tento "akt" sauskutočnil 18. februára v Martinskej fakultnej nemocnici okolo 8:45 a verím, žeto všetkým naokolo prinieslo radosť, veď sme rarita rodiny-nikto pred nami azatiaľ ani po nás.

Hm...detstvo som prežila ozaj krásne. Rodičia mi od vtedy ako som začalavnímať vysvetľovali, že nič v mojom živote nie je náhoda a vo všetko sa dáspoľahnúť na toho HORE. Nesmierne im za to ďakujem. Veľmi rada by som vrátilatieto časy naspäť a na okamih sa v nich zastavila. Veď všetko bolo ľahšie afarebnejšie. V škôlke bolo super. Mala som tam veľa kamarátov, veľa hračiek.Veď čo vlastne chýba dieťaťu? Pocit aby bolo milované a šťastné. To presne somdostávala a dostávam.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

No nie je všetko med lízať. Zrazu som bola prváčka a môj svet sa zaplnilpovinnosťami. Začala som brať veci vážnejšie. Zmenili sa moje záľuby. Už akotretiačka som skákala výšku a poctivo som sa učila jej teóriu.Učitelia nazákladnej škole neboli moc nadšení keď som behala po všemožných súťažiach, alekeď som doniesla do školy medailu alebo diplom volali ma Peťka. Úspešne somprišla do deviateho ročníka a písala som si prihlášku na strednú. Vedela somkam chcem ísť a teraz som na Gymnáziu Kráľovnej pokoja druháčka. So základkousa to nedá ani porovnať. Iní učitelia, kvalitný kolektív, pár super ľudí ziných tried (nebudem menovať) a hlavne úplne iný prístup. 

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Žila som v ustavičnom pohybe, no žiaľ so všetkým raz treba prestať. Nikdynezabudnem na moje atletické časy a všetky súťaže. Teraz si toto všetkonahrádzam mojimi kamarátmi, ktorých si vážim, a s ktorými sa dá kecať pripoháriku :). Taktiež nepohrdnem chvíľami strávenými s malými deťmi, ktoré budúasi aj moja budúcnosť. Ako "pravá gazdiná" kopec hodín v kuchynitrávim s mojou mamou, od ktorej sa mám teda čo učiť. 

Postupne sa o mne budete dozvedať omnoho viac. Tak sa teda idem pustiť do"varenia" :). Prajem Vám príjemné čítanie. 

Petra Mojžišová

Petra Mojžišová

Bloger 
  • Počet článkov:  15
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som obyčajné dievča, ktoré od života čaká, že raz bude naozaj plnohodnotný, zábavný a hlavne aby za niečo stál. Dovtedy sa snažím a budem snažiť preskakovaťvšetky prekážky, ktoré sú právom alebo neprávom naukladané na mojej strastiplnej ceste. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenáRodinaHaluzeLen tak...Súkromné

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu