reklama

Iba osud ... ?!

Nevideli sme sa mesiace. A nedávno, stretla som Jeho – roztrasené kolená, no samozrejme, tvárila som sa najsebavedomejšie ako to len išlo.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Zoznámili sme sa veľmi dávno. Chodili sme spolu dojazykovky. Viedli nekonečné rozhovory, smiali sa a bolo to fajn. Somakčno-naivno-praštená a keďže On nezaujal v tom momente akčnéstanovisko, našla som si iného... typická žena.

Iný ma požiadal o ruku po 2 rokoch známosti (terazviem, že to bola iba vypočítavosť, ktorá ho viedla k tomuto rozhodnutiu).Súhlasila som. Išiel to osláviť a keď sme sa o deň neskôr stretli, s trasúcimsa hlasom mi povedal (po dlhom presviedčaní), že spáva s inou a má jurád, a nevie sa rozhodnúť, atď.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Hm, interesantné! „Tak si to uži a mne daj pokoj, môjzlatý. Zbohom“. A propos, dnes majú spolu dieťa a žijú si v zväzkumanželskom.

Ušla som a cestovala. Opäť som stretla Jeho... v Londýne. Svet je takfascinujúco malý!

Držal ma za ruku, hovoril „kaleráby“ a mne bolo takfajn...

Prišla odmlka – doteraz neviem dôvod. Opätovne našielniekoho On. Jeho rozchod. A zase sa opakovala story s držaním zaruku. Pred troma mesiacmi odišiel do Prahy za prácou a ako som sa neskôrod Neho dozvedela, aj za frajerkou.

Zmenila som číslo, e-mail, trvalé bydlisko a predsa smena seba narazili. Dnes, keď sa zjavil v mojich dverách, hlavou mipreletela tichá myšlienka: “Ja už budem dobré dievča. Len zostaň pri mne a užnechoď preč, prosím!“

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Fascinuje ma ako človek časom mení svoju myšlienkovú podobu..

Petra Nagy

Petra Nagy

Bloger 
  • Počet článkov:  11
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Žena, ktorá chce svojimi skutočnými príbehmi ukázať, aké tie naše vzťahy sú, nie sú, možno sú, možno by mali byť. Zoznam autorových rubrík:  PikantériaSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu