reklama

Sklamanie...ale aj nie...

Futbalový zápas som nevidel naživo, iba zo záznamu. Chlapci odohrali dobrý zápas. Na to že hrali prvý raz na takomto podujatí, ich výkon hodnotím pozitívne. Je pravda, že prvý polčas bol z ich strany strnulý, no po prestávke sa ich výkon zvýšil, čo určite spôsobili slová trénera v kabíne.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

So zložením mužstva súhlasím, sú to chalani, čo sa o túto účasť na MS pričinili. No jedna postava mi už dlhšie v našom mužstve nesedí. „vďaka" nej súper vyrovnal. Ján Ďurica.

Tento hráč je jediný, voči ktorému mám maximálne výhrady. Už počas kvalifikácie bol častokrát slabinou našej obrany. Jeho viaceré kiksy stíhal hasiť Škrteľ, no niektoré nie a rezultovali z toho góly. No zato každé jeho vyjadrenie v televízií bolo ukážkou rečníctva, čo máloktorý športovec dokáže. Viackrát sa prezentoval podľa mňa lepším vyjadrovaním ako hrou. Jeho „kvalitu ocenili" v jeho klube Lokomotiv Moskva, kde nedostával takmer vôbec príležitosti a putoval na hosťovanie do Hannoveru. Veril som, že sa do zápasového rytmu dostane opäť. No zábery z prvých zápasov Hannoveru s Ďuricom v drese neboli o nič lepšie. Viacero gólov padlo aj jeho pričinením. Vyústením toho bolo, že postupne sa vytratil aj zo súpisky tohto klubu.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Bolo zaujímavé čítať jeho vyjadrenie z polovice mája tohto roka, že „aj napriek tomu, že som v klube nehrával, cítim sa byť pripravený. Vypadol som zo základnej zostavy Hannoveru, ale kvôli sebe samému som trénoval naplno".

Myslím, že v trénerovi Weissovi je ešte možno sentiment z Artmedie a Saturnu Moskovská oblasť, že dostáva dôveru.

I napriek tomu, že sme výborný výsledok nedotiahli do konca, držím chalanom palce. Ak budú hrať zvyšné zápasy rovnako ako druhý polčas, je naozaj reálna možnosť dosiahnuť výborné výsledky a urobiť dobré meno sebe a Slovensku.

Chlapci, držím Vám palce a.... S L O V E N S K O O O O O ! ! !

Petr Jungwirt

Petr Jungwirt

Bloger 
  • Počet článkov:  20
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Študujúci, pracujúci...zatiaľ... Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu