reklama

TELENOVELA S INÝM KONCOM...

Mali Lošinj - nádherný ostrov v Chorvátsku, ktorý vás privíta svojou nádhernou sýtomodrou farbou mora, priľahlými plážami, romantickým mestečkom, v strede ktorého sú prístavy s množstvom usmiatych turistov i očarujúcich pohľadov domáceho obyvateľstva.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (8)

 Stalo sa to tohto leta. Očakávania z podarenej dovolenky sa jej síce naplnili, ale v jednej situácii predsa len ostala kdesi uprostred cesty. CHasan Bašič - hlavný hrdina tejto "telenovely" ju nechal stáť na polceste ku šťastiu, k splneným snom...Miriam, veselá, usmiata slovenská slečna, ktorej je tento príbeh venovaný, sa rozhodla stráviť so svojimi dvoma kamarátmi dovolenku pri mori.

 So svojou rovnako vyšinutou kamarátkou sa kochali mužskými pohľadmi i úsmevmi. Vždy trpezlivé buď odvracali pohľady flirtujúcich cudzincov, alebo naopak, nechali sa preštudovať pohľadmi tých, ktorí v ich hodnotiacom rebríčku mali z desiatich bodov aspoň osem.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

 Smiech, dobrá nálada, pokoj, harmónia...to všetko k dovolenke neodmysliteľne patrí...Ale, v tomto prípade to predsa bolo aj inak. Namiesto kútikov nahor sa občas objavili aj kútiky nadol, namiesto dobrej nálady prišli aj chvíle smútku, namiesto pokoja, aj chvíle stresu, keď si Miriam uvedomila nedobytnosť klaviristu zo skupiny Catacomb. Čierne kučeravé vlasy mu ľahko padali do tváre, jeho pohľad - plachý a zároveň sebavedomý, dokázal ohúriť nejedno ženské srdce. Jeho umelecké sklony - hra na klavír, na gitaru a spev(plný zápalenia a nadšenia), len potvrdzovali jeho charizmu(práve formujúcu sa na charizmu dospelého muža)

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 Živé koncerty sa pre nich stali každodenným ritálom. Chasan Bašič, pianista....Miriam, slovenská ekonómka. Dve rôzne kultúry, rôzne povahy, rôzne záujmy...a predsa sa ich pohľady našli. Telenovela mohla začať. Krásna romanca hodná na scenár k filmu od Rosamunde Pilcherovej mohla byť spracovaná do najmenšieho detailu. Film, v ktorom si hlavné postavy zahrali amatéri, ktorých herecké výkony by však prekvapili i tých najuznávanejších režisérov.

 Chasan svoj pohľad neudržal dlho. Hanbil sa...?Bál sa...?Svoje sympatie venoval Miriam iným spôsobom-hudbou. Jeho zmyslové vnímanie prechádzalo k nej a opačne. Každý iným spôsobom, ale na tom vlastne nezáležalo.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 Polcesta! Bola to len polcesta, lebo sa blížil koniec dovolenky. Medzitým sa ešte stihla zoznámiť s trojicou Talianov, ktorí boli vlastníkmi lukratívnej značky-MiniMaxiPlus. O nich však záujem nemala.

 Pár dní rozmýšľala len o Chasanovi. Každý večer sa tešila na jeho koncerty a žiarivé pohľady. Po čašníkovi jej odkázal pozvanie na drink. Nestihla ani zareagovať na jeho plynulú chorvátčinu. Čašník sa ponáhľal k inému stolu a pozvanie sa razom zmenilo na odmietnutie. Pravdepodobne si to náš mladý hrdina zle vysvetlil, pretože po niekoľkých dávkach piva si sadol na motorku a chcel odísť, priam ujsť z miesta činu, kde to už vyzeralo nádejne.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 V ten večer sa už videli poslednýkrát. Napísala mu list a keďže dvere do baru, v ktorom bol koncert, boli zavreté, neváhala a natlačila ho aj napriek podivným pohľadom okoloidúcich pod dvere.

 Keďže mám styky s kamarátkou našej hrdinky, viem, že jej stále neodpísal. Preto vás, milí čitatelia, prosím, ak navštívite krásny ostrov Mali Lošinj, choďte do Catacomby a ak stretnete pianistu s kučeravými vlasmi, povedzte mu, že sa o ňom zrodil príbeh...

Snáď sa Chasan Bašič osmelí, snáď pochopí, že telenovely sa takto končiť nemôžu... 

Ivana Petrušová

Ivana Petrušová

Bloger 
  • Počet článkov:  33
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som človek s bohatou dušou:) Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu