reklama

Zamilovaní alebo Ako som si počítal osudovú kartu

Mám záľubu - rád sa hrám s tarotovými kartami. Vykladám, kombinujem, sledujem, ktorá sa kedy ukáže a čo mi chce asi povedať. Okrem výkladov sa dá s kartami robiť ešte jedno - počítať si vibračnú, alebo tiež osudovú kartu - na celý život z dátumu narodenia a potom na každé narodeniny na nasledujúci rok.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)
Obrázok blogu

Moja celoživotná je VI - Zamilovaní, anglicky Lovers. V praxi to znamená, že sa permanentne zaláskovávam - do ľudí, zverov, detí, stromov... nadávam tomu JééjAhoj syndróm - ako naposledy s tou mačkou , prišla a ja "Jééj, ahoj, cica" a bolo to, zaláskovatý.

No a tento rok,až do ďalšieho leta, mám opäť VI, takže Zamilovaní dvakrát... možnoposledný krát v tomto živote, najbližšie mi totiž taká karta pripadneaž na 90. narodeniny. Ja pevne dúfam, že dovtedy budem mať otázkysúvisiace so zamilovanosťou nadobro vyriešené, ale čo tento rok?

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Keď sa mi táto karta objavila v živote prvý krát, zhruba v tom období som na folklórnych slávnostiach v Detve ochutnal najsladší bozk na svete a zrodila sa platonická láska môjho života, taká tá, čo sa človeku uhniezdi vzadu v hlave a občas sa ukazuje v podobe záhadného úsmevu, keď len tak sedí a niekam tak tupo hľadí. Keď sa mi to stalo naposledy, v ten rok som prišiel o vienok, napísal najviac zamilovaných listov vo svojom živote, veľmi ublížil jednej deve, aby som s inou mohol začať môj prvý dlhodobejši vzťah. Potom, v "medziobdobí", som sa buchol do mladice, ktorá mala pre zmenu VI ako svoju celoživotnú kartu, takže opäť sa dve karty stretli.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Preto niet divu, že po tohtoročných narodkách neustále uvažujem, čo sa mi asi tak môže prihodiť, koho stretnem a ako mi to skríži plány. Veď tento rok som až do Vianoc v Británii, na ceste od jedného klienta k druhému, trávim temer všetok čas v živote iných ľudí. V Londýne mám síce takú, povedzme blízku priateľku, ale z toho osudový vzťah zatiaľ necítim, je nám dobre, keď sme spolu, inak si žijeme každý svojim životom. Vianoce doma, v januári letím do Peru, tam chcem byť viacej v džungli ako v civilizácii, žeby som sa šialene zbláznil do nejakej divožienky, čo tam na mňa hupne zo stromu? Uvidím... možno sa zamilujem do džungle.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Každopádne sa na tento rok teším. Ono, ako som spomínal už na začiatku, s kartami sa hrám, neberiem to smrteľne vážne. Ak sa aj nič nestane, stále mám svoju vernú JééjAhoj šestku, ktorá funguje spoľahlivo. Preto ak niekedy pôjdete po Londýne, Bratislave, Považskej Bystrici alebo peruánskej džungli a stretneme sa, keď poviem "Jééj, ahoj, ja som Poldo", vedzte, že som sa do vás práve zaláskoval.

Martin Poliačik

Martin Poliačik

Bloger 
  • Počet článkov:  77
  •  | 
  • Páči sa:  2x

Lektor kritického myslenia, propagátor zdravého spánku, konzultant a tréner Zoznam autorových rubrík:  SaSŠamanský šlabikárSo srdcom na dlaniS rukami na ruckach vozickaPeruánsky denníčekMúzou praštenýLen takS okom na hľadáčiku

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu