reklama

Ako Zala z Austrálie hlasoval

Hlasovacie zariadenie Parlamentu zaznamenalo hlas poslanca SMERu v prospech privatizácie letísk. Róber Fico občanom SR oznámil, že pán Zala sa nachádza v Austrálii a obvinil koalíciu z manipulácie hlasovania.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (41)

K hlasovaniu je potrebné vložiť hlasovaciu čipovú kartu do hlasovacieho zariadenia a následne stlačiť tlačidlo. To akože sa Zalova hlasovacia kartička nachádza u Dzurindu, či Hrušovského? To akože pán Zala v parlamente sedí v ultrapravicovej zóne a tlačidlo stlačil vedľa sediaci zapredanec zahraničného kapitálu? Alebo hádam zlým SMERom?

 

To si R.F. naozaj myslí, že Slováci sú až takto naivní, že nepochopia, komu takého hlasovanie pomôže najviac a má teda najsilnejší motív? Nehovoriac o možnostiach (kartička, vedľa sediaci poslanec). Akokoľvek som skeptický, ale tomuto neverím. To už mohol R.F. rovno povedať, že pán Zala hlasovať určite nemohol, pretože v čase hlasovania je v Austrálii noc a pán Zala v noci zásadne spí.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

 

Tibor Pospíšil

Tibor Pospíšil

Bloger 
  • Počet článkov:  305
  •  | 
  • Páči sa:  4x

Léta už tajím svoji příslušnost,k zemi co vyměnila hrubost za slušnost,bo se mi nelíbí morální předlohy,čili papaláši hrající si na Bohy. ...Upřímně řečeno trochu teskno mi je,že nám stačí DEMO-Demokracie.ˇ(c) Tomáš Klus Zoznam autorových rubrík:  Menej štátuTúlavé zápiskyÚvahyFinancieFinančná poradňaZábavná logikaNebuď ovcaSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu