Ponuka orientálnej reštaurácie obsahuje síce aj halušky a pizzu, ale práve dnes boli na obedovom menu dve jedlá s tureckými názvami a k tomu na vyváženie kuracie prsia v mandľovom štvorobale – samé exkluzivitky.
Svojou otázkou však čašník veľmi dobré PR svojmu podniku neurobil, pomysleli sme si.
Ale možno sa ani niet čo čudovať, vzhľadom na konzervatívne chute slovenského národa a snáď aj mzdové tabuľky, ktoré nám pravidelne pripomínajú, že hotely a reštaurácie sú na Slovensku najslabšie zaplateným sektorom.
Chutilo nám. Reku, povieme to aj chlapíkovi, nech má radosť. Pri platení mu vravím „Risk nám vyšiel“. Zatváril sa zmätene a po chvíli flegmaticky dodal: „Dalo sa?“ Zjavne mu naša pochvala žily netrhala.
Ešte že v tomto prípade na PR až tak nezáleží.
A predsa. Keď sme sa zdvihli zo stoličky, poďakoval.
Takže s chuťou do práce.
Tono Oberhauser
14. aug 2008 o 12:48
Páči sa: 0x
Prečítané: 669x
Riskuj a...
„Ktoré risknete?“, opýtal sa nás čašník v jednom z podnikov v centre nášho mesta, kam chodíme z práce na obed.
Písmo:
A-
|
A+
Diskusia
(0)