Riskuj a...

„Ktoré risknete?“, opýtal sa nás čašník v jednom z podnikov v centre nášho mesta, kam chodíme z práce na obed.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Ponuka orientálnej reštaurácie obsahuje síce aj halušky a pizzu, ale práve dnes boli na obedovom menu dve jedlá s tureckými názvami a k tomu na vyváženie kuracie prsia v mandľovom štvorobale – samé exkluzivitky.

Svojou otázkou však čašník veľmi dobré PR svojmu podniku neurobil, pomysleli sme si.

Ale možno sa ani niet čo čudovať, vzhľadom na konzervatívne chute slovenského národa a snáď aj mzdové tabuľky, ktoré nám pravidelne pripomínajú, že hotely a reštaurácie sú na Slovensku najslabšie zaplateným sektorom.

Chutilo nám. Reku, povieme to aj chlapíkovi, nech má radosť. Pri platení mu vravím „Risk nám vyšiel“. Zatváril sa zmätene a po chvíli flegmaticky dodal: „Dalo sa?“ Zjavne mu naša pochvala žily netrhala.

Ešte že v tomto prípade na PR až tak nezáleží.

A predsa. Keď sme sa zdvihli zo stoličky, poďakoval.

Takže s chuťou do práce.

Tono Oberhauser

PRiatelia

PRiatelia

Bloger 
  • Počet článkov:  27
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Klub Priateľov dobrého PR je skupina špecialistov pracujúcich v oblasti Public Relations, ktorí sa chcú s čitateľmi deliť o postrehy zo života a prispievať k vzdelávaniu v oblasti PR. Zoznam autorových rubrík:  PRáca PRrozPRávame saPRomptnePRíbehy

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
INEKO

INEKO

117 článkov
Marian Nanias

Marian Nanias

276 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

300 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu