reklama

Máte volieb plné zuby?

29.3. 2014 som bola voliť a vyšiel mi tip. Prvýkrát. Je to fakt príjemný pocit akoby som vyhrala lotériu. Aj keď som v prvom kole volila inak. Pri vyhlasovaní výsledkov som bola naozaj pyšná na seba, rodinu aj moju dedinu, v neposlednom rade Slovensko, že sme sa odvážili na zmenu (ako v tom videu "chcem zmenu"). Kiež by tak boli parlamentné voľby zajtra a s podobným výsledkom.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

29.3. 2014 som bola voliť a vyšiel mi tip. Prvýkrát. Je to fakt príjemný pocit akoby som vyhrala lotériu. Aj keď som v prvom kole volila inak. Pri vyhlasovaní výsledkov som bola naozaj pyšná na seba, rodinu aj moju dedinu, v neposlednom rade Slovensko, že sme sa odvážili na zmenu (ako v tom videu "chcem zmenu"). Kiežby tak boli parlamentné voľby zajtra a s podobným výsledkom.

Bolo to ostré ako lakte, špinavé ako prasa, ale s tým rátal asi každý vzhľadom na účinkujúcich.Naozaj nie som analytik, neviem sa pozrieť na situáciu úplne nestranne. Bolo povedané veľa a teraz ošiaľ určite pohasne. Už teraz počúvam a čítam ako už majú všetci volieb plné zuby a či sa už nedá baviť o niečom inom zmysluplnejšom, chlieb lacnejší nebude a aj tak to bude rovnaké. Ten pesimizmus ako sa nič nezmení ma ubíja. Ozaj? Ozaj budeme ako ovečky a kam nás pošlú tam odcupitáme? Ešte nás aj dohola ostrihajú.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Nie. Vidím to realisticky, priam optimisticky. Náladu mám lepšiu a to nie som vyznavačom vesmíru ani svetelnej energie. Netvrdím, že sa situácia zmení a že výplata pána prezidenta spasí Slovensko. Na tom celom ma teší viac to, že sa Slovensko a najmä mladí zmobilizovali ako to, že vyhral konkrétny kandidát.

Máte ma už plné zuby?

A to som ešte ani nezačala. Ale na to sú tu iní a verím, že vďaka nim to tu bude fajn. O niečo fajn.

Mária Prieberová

Mária Prieberová

Bloger 
  • Počet článkov:  1
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Neustále pozorujúca, analyzujúca a zasnená. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu