reklama

Túto sobotu som dostala esemesku

Sobota 17:34 – text odoslaný z (pre mňa) neznámeho číslaAhoj Danka, ty ma nepoznáš, ale ja ťa už dlhší čas pozorujem. Si nádherná, dokonalá. Si žena môjho života. Ľúbim ťa.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (17)

Sobota 17:35 - nejaký blázon

Načo sa zaťažovať.

Sobota 17:37 - druhý krát čítam

Hm, žiadne pravopisné chyby, možno to nie je až taký blázon.

Sobota 17:38 - úsmev

Rozmýšľam, že aj keď si to nechcem pripustiť, až giganticky ma to potešilo.

Sobota 17:40 - neuveriteľná potreba zdôveriť sa.

"Mamíííí! Pozri čo mi prišlo. Určite si zo mňa niekto robí srandu," povedala som, aj keď v duchu som si priala aby to tak nebolo. Chcela som, aby bol niekto kto ma tak bezhlavo obdivuje, kto nevidí moje nedostatky, moje chyby... Mamina číta, tajomný úsmev a ... Nič.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Sobota 18:00 – tretí krát čítam

Ak by išlo o srandu, určite by mi napísal z utajeného čísla. To, že teraz viem aj ja jeho číslo o niečom hovorí. Odpíšem mu? Nie! Ešteže to! Alebo predsa? ???? Kto to môže byť? Je to vôbec chlap? Môj priateľ? To nie, keď rozdávali romantiku on v rade určite nestál. Tak kto? Ten chlapec ktorý sa na mňa vždy tak usmieva keď ma uvidí? Nie, on nie, veď toho poznám. Tak kto asi...

Sobota 19:02 – úsmev

Nie som predsa puberťáčka. Prečo na to stále myslím. Idem do izby, sadám si pred zrkadlo. Češem si vlasy. Už sa mi nezdá, že som až taká nepekná. Aj oči mám milé - hnedé ako čokoláda. Nevadí mi ani vyrážka pri nose, veď ju až tak nevidno.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Sobota 19:40 – vytriezvenie

Domov z práce prichádza môj zlatý braček. V detstve naše vzťahy fakt neboli bohvieaké, ale teraz je to super. Asi si vynahrádzame to, čo bolo. Spytuje sa ma čo mám nové. Nič. Radšej som odviedla rozhovor na iné témy, lebo ako sa poznám v priebehu 60 sekúnd mu to vyzvoním. Opäť sa ma však spytuje, či nemám niečo nové. Podozrivé! Do kelu. Uškŕňa sa. Nevydržal to. Smiech.

Sobota 19:50 - vymazanie SMS

Odraz v zrkadle opäť nestojí za veľa. Tá vyrážka je ako svet a aj tá čokoláda v očiach sa akosi roztopila.

Tie zhruba dve hodiny boli aj tak fajn. Je pravda, že aj keď sa na niečo pozeráme tými istými očami viac krát, nie vždy aj uvidíme to isté.

Dana Račková

Dana Račková

Bloger 
  • Počet článkov:  14
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Slobodná šťastná mamička... Zoznam autorových rubrík:  Ľudia ...Postrehy a komentáreSkromné úvahyObčas aj vážneNezaradené

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu