reklama

Sulíkova karma

Jednu vec som chcel, len pre poriadok. V podstate k tomu, čo som v parlamente hovoril k obžalobe prezidenta, a to že ľudí veci dobiehajú, v dobrom aj v zlom, často skôr, ako by čakali.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (65)

V minulom volebnom období, keď parlament viedol Richard Sulík, stratil deväťčlenný poslanecký klub SNS dvoch ľudí. V radoch tzv. štandardnej pravice, a rovnako tak v SMER-e, sa okamžite objavil tlak na to, aby klub SNS zanikol. Richard Sulík s tým prišiel za mnou a spýtal sa ma, čo ja na to.

Pozrel som sa na rokovací poriadok, dospel k záveru, že ten výslovne vyžaduje osmičku iba na vznik klubu a oznámil mu, že podľa mňa by klub SNS mal mať možnosť fungovať aj so siedmimi poslancami. Marí sa mi, že som k tomu hádam aj na ústavnoprávnom výbore presadil uznesenie, ale tým si istý nie som, už si to presne nepamätám.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Richard Sulík sa na tomto základe rozhodol, že tlaku starej gardy odolá, neurobí nič smerom k zrušeniu poslaneckého klubu SNS a bude voči nemu ďalej postupovať ako voči plnohodnotnému klubu. Myslím si, že by mu to Pavol Paška mal oplatiť rovnakou mincou. Ak teda bude treba.

Radoslav Procházka

Radoslav Procházka

Bloger 
  • Počet článkov:  96
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Zakladateľ Siete. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu