reklama

Matovičová a Záborskej hlasná trúba, dvorný šašo teokratov

Facebookový hejter a nositeľ nezmyselných a nechutných posolstiev, ktorý posúva Slovensko k vzájomnej netolerancii.

Matovičová a Záborskej hlasná trúba, dvorný šašo teokratov
Kuriak, pán kresťan, ikona kresťanských hodnôt, politický nositeľ pokoja, zmierenia a ľudský vzor toho, ako má vyzerať láska. Ale len v alternatívnom vesmíre. Ako kresťania máme všetci právo stáť na hodnotách Biblie, ale k nim nepatrí šírenie nenávisti. Všetko v Biblii sa vykladá v kontexte, nie ako samostatné sekvencie. Pán Kuriak, všetko musíte vykladať aj v kontexte lásky. Inak sa z Biblickej pravdy stane prevrátená, až satanská ideológia nenávisti a šírenia strachu. (Zdroj: Radovan Čipka)
Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

Na úvod si dovolím povedať, že tento človek je totálne nepodstatná figúrka slovenskej politiky a spoločnosti. Je existencia by bola nepovšimnutá, keby nehučal hlasno, ako najatá trúba. Aj napriek tomu majú jeho statusy plné netolerancie a nenávisti dosah, ako bezruká socha. To však neznamená, že nie je v politike, že nesedí v parlamente a že sa neskrýva za kresťanstvo, ako ten najposlednejší, nenávistný zbabelec.

Jeho statusy zasahujú asi takéto masy ľudí:

Nie je to podstatný človek, ani v politike, ani v spoločnosti. Jediné, čo by sme mali ľutovať je, že radšej nezostal so svojou nenávisťou zavretý v pohodlí domova.
Nie je to podstatný človek, ani v politike, ani v spoločnosti. Jediné, čo by sme mali ľutovať je, že radšej nezostal so svojou nenávisťou zavretý v pohodlí domova.  (zdroj: Zdroj: FB pána Kuriaka)

Aj napriek tomu, že je maximálne nevýznamný politik, snaží sa reprezentovať kresťanov a preto nemôžu kresťania mlčať. Zlo, ktoré šíry vo svojich statusoch nesmie ostať nepovšimnuté, jednoducho preto, lebo je za jeho šírenie platený z Vašich daní.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Nápady hraničiace so šialenstvom

Slušnosť a tolerancia teokratickým politikom, bez lásky k demokracii, nič nehovorí. Kuriak je klasický príklad homofóba, šovinistu, sexistu, ktorý by rád šíril svoje "hodnoty" v spoločnosti. Keď v období súbežných kríz nevnímate väčší problém imaginárnu LGBTIQ+ propagandu, svedčí to o Vašej odbornosti, mentálnom stave, psychickej kondícii, vyspelosti, aj politickej užitočnosti, nehovoriac o intelekte.

Na netolerantných zákonoch a nápadoch nie je nič kresťanské a konzervatívne. Nekomplikovať iným ľuďom život a snažiť sa im vytvoriť podmienky, aby mohli žiť rovnocenne s inými skupinami, je základnou a minimálnou náplňou práce normálnych politikov. Ak sa niekomu v politike nepáči idea rovnosti, normálny nie je. O jeho normálnosti môžeme pochybovať aj z ľudskej stránky.

SkryťVypnúť reklamu
reklama
Pokusy, ktoré čoskoro budú viesť aj k tomu, že LGBT+ deti by nemali študovať po boku tých "normálnych".
Pokusy, ktoré čoskoro budú viesť aj k tomu, že LGBT+ deti by nemali študovať po boku tých "normálnych".  (zdroj: Zdroj: Kuriaková FB stránka)

Rovnosť ľudských práv, ochrana menšín a vzájomná tolerancia nie je otázkou hodnôt. Nie je to téma, na ktorej sa majú konzervatívne a liberálne sily právo rozdeľovať. Vytvárať napätie a ukazovať prstom na nepriateľa, ktorým sa stáva iná skupina obyvateľov, je niečo, čo musíme v spoločnosti jednoznačne odsúdiť.

Nikto Vás nenúti svoje pohlavie zmeniť. Prečo chcete trápiť asi tú najmenšiu skupinu obyvateľstva? Prepáčte, ale nikomu neublíži to, že tých pár ľudí zmenia svoje pohlavie a budú sa cítiť lepšie. Nikdy nikomu neuškodila tolerancie. Netolerancia naopak áno.

Ako politik by ste mali bojovať proti netolerancii, nie je ju podporovať. Všetci obyvatelia Slovenska si zaslúžia žiť tak, ako si zvolia. Nikto nechce meniť pohlavie deťom. Toto rozhodnutie môže urobiť len dospelá osoba spôsobilá na právne úkony.
Ako politik by ste mali bojovať proti netolerancii, nie je ju podporovať. Všetci obyvatelia Slovenska si zaslúžia žiť tak, ako si zvolia. Nikto nechce meniť pohlavie deťom. Toto rozhodnutie môže urobiť len dospelá osoba spôsobilá na právne úkony.  (zdroj: Zdroj: Kuriakov FB)

Rovnako, ako zmena pohlavia, aj registrované partnerstvo sa týka len dospelých. Dospelý človek = osoba nad 18 rokov. Nie dieťa. Registrované partnerstvo nie je partnerstvo dvoch pedofilov. Výchovu detí nedokáže ohroziť gay pár od susedov, ktorý konečne môže spoločne budovať svoj spoločný majetok. Ste nepriateľom tolerancie, nepriateľom demokracie. Vaše zlo sa možno šíri pomaly, ale šíri sa.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Nie ste kresťan, ste pravicový extrémista, ktorý sa ako Kotleba skrýva za kríž. Zbabelec, ktorý sa neodváži priznať k svojim klérofašistickým ideálom. Ste dedičstvo Slovenského štátu. Ideologický potomok Tisa. Vaše pôsobenie v politike je hanbou pre všetkým kresťanov.

Kresťania, ktorí so mnou nesúhlasia v sebe nemajú toleranciu

Presne tak, pán Kuriak. Kresťania, ktorí s Vami nesúhlasia a odsudzujú Vás za Vaše primitívne názory, v sebe naozaj nemajú toleranciu. Nemáme v sebe toleranciu voči Vášmu zlu. Nemáme toleranciu voči klérofašistickým názorov a postojom. Nemáme toleranciu k nechutným praktikám zo stredoveku. Máme nulovú toleranciu voči Vášmu politickému štýlu.

SkryťVypnúť reklamu
reklama
Vaše postoje sú úbohou urážkou kresťanských hodnôt.
Vaše postoje sú úbohou urážkou kresťanských hodnôt.  (zdroj: Zdroj: Kuriakov FB)

Vaše postoje k vojne na Ukrajine sú podobné, ako názory fašistov a Smeru. v čom ste lepší, keď zdieľate ich postoje? Naša povinnosť stáť proti teroristickým a vojenským aktom agresora sa nesmie spochybňovať. Podpora napadnutého štátu je v súlade s medzinárodným právom a morálkou. Slúžite ako užitočný idiot ruskej propagandy. Ani si za to nepýtate peniaze, pretože agresívna politika Putina je Vám blízka.

Voči takýmto postojom ako kresťania ani nemôžeme mať toleranciu. Nemôžeme Vás za to neodsudzovať. Vaše názory, postoje a statusy si priam pýtajú odsúdenie zo strany triezvych kresťanov. Váš boj proti telu a krvi, je v príkrom rozpore s kresťanskými hodnotami. Podpora Ukrajiny, ktorá je napadnutá (Vám hodnotovo blízkym) agresorom, je prejav lásky, solidarity a ľudskosti. Vaše postoje v tejto téme sú len ďalším dôkazom Vaše zbabelosti. Ste zbabelec. Zbabelcom aj ostanete a nikto triezvy Vám kresťanstvo neverí. Veríme Vám lásku k ideológii fašistického Slovenského štátu.

Naše stíhačky pomáhajú chrániť ľudské životy. Ak Vám to prekáža, vy ste ten, kto robí obchod s ľudskými životmi.
Naše stíhačky pomáhajú chrániť ľudské životy. Ak Vám to prekáža, vy ste ten, kto robí obchod s ľudskými životmi.  (zdroj: Zdroj: Kuriakov FB)

Mali by sme byť na našu republiku hrdí, aspoň v tejto veci. Naozaj máme na to dôvod. Naša pomoc chráni ľudské životy. Slovenská republika sa k agresivite Ruska postavila ako správny sused. Slovensko, aj vďaka koalícii, ktorej poslancom ste aj vy, pán Kuriak, sa nemá veľmi čím chváliť. Našou pomocou a solidaritou s okupovaným susedom, sa nemusí hanbiť pochváliť žiadne Slovák. Ani ten, čo žije v zahraničí.

Hlasná trúba klérofašistickej strany

Aj napriek tomu, že ste hlasnou trúbou klérofašitov a teokratov, ani oni Vás neberú moc vážne a nepriznávajú sa k Vám. Robíte potkaniu prácu. Vyťahujete odpadky z politických kontajnerov a rozťahujete ich po sídlisku. Verejne sa Vám za to Záborská ani Matovič nikdy nepoďakujú. Ste pre nich propagandista, ku ktorému sa hanbia priznať. Témy, ktoré komunikujete nemajú nič s kresťanstvom.

Ako kresťana ma uráža Vaše správanie na sociálnych sieťach. Vaše vyjadrenia prechádzajú ďaleko za hranicu obyčajnej ľudskej slušnosti. Pomáhate vytvoriť prostredie, kde je v poriadku zavraždiť nevinných ľudí, lebo boli LGBT+. Obdiv voči Rusku, ktorý dávate najavo, je desivým príkladom toho, že nemilujete demokraciu. Veríte v teokratický systém, kde by vládli náboženské zákony a ich presadzovatelia by boli náboženskými fanatikmi.

Postoje voči vojne na Ukrajine sú neakceptovateľné pre dospelú, inteligentnú, modernú, vzdelanú a kresťanskú spoločnosť. Tých pár desiatok ľudí, ktorí Vás obdivujú sú len sfanatizofaní stratenci, ktorých ste spolu s Kresťanskou úniou dostali pod pôsobenie bohapustej manipulácie. Kresťanské hodnoty poznáte len do tej miery, kým Vám slúžia na to, aby ste sa za ne mohli skrývať.

Vďaka takým, ako ste vy, žijeme vo svete, kde sa isté skupiny ľudí musia báť byť samými sebou. To, ako o Vás píšem, nie je dôsledok nenávisti voči Vám. Ja nie som vy. Nenávisť je pre mňa silné slovo a silná emócia, na to, aby som ňou plýtval na zbabelca Vášho razenia. Cítim k Vám však odpor a znechutenie. Vrháte na kresťanov to najhoršie možné svetlo. Ste ozvenou temný čias stredoveku. Po boku Záborskej, Vašečku, Kuffu a im podobných, tvoríte nebezpečnú skupinu nepriateľov demokracie. Udržujete odkaz Tisa pri živote a to ako kresťan a človek nedokážem tolerovať.

Aj KDH Vás vypľulo, dúfajme, že to tak ostane

Vlna spájania sa zasiahla takmer každú stranu. Zlučujú sa stredové, liberálne, konzervatívne sily do jednotlivých skupín, ktoré sa budú uchádzať o voličské hlasy. Ak to robia demokratické strany, je to dobrá metóda, ako zabrániť prepadaniu hlasov. Mrzí ma však, že niektoré strany zostávajú zaseknuté v minulosti a stále vedú nezmyselnú vojnu konzervatívcov proti liberálom.

Boj z toho poľa sa už dávno preniesol na iné bojisko a ak zostanete bojovať na tomto pôvodnom poli, dopadne to tak, že že stratíte schopnosť prinášať riešenia. V najbližších voľbách nepôjde o to, či Slovensko bude konzervatívne alebo liberálne, pôjde o to, či bude západné alebo východné. Demokratické alebo svoju demokraciu stratí a moc odovzdá do rúk nebezpečných politických entít.

Áno, KDH Vás pri troche šťastia vypľulo a rozhodlo sa zachovať si posledné štipky zdravého rozumu a dôveryhodnosti, ktoré mu zostávajú. Prijatím Kresťanskej únie na svoju kandidátku by si nadobro podpísalo rozsudok. Nikto by im viac neveril.
Áno, KDH Vás pri troche šťastia vypľulo a rozhodlo sa zachovať si posledné štipky zdravého rozumu a dôveryhodnosti, ktoré mu zostávajú. Prijatím Kresťanskej únie na svoju kandidátku by si nadobro podpísalo rozsudok. Nikto by im viac neveril.  (zdroj: Zdroj: Kuriakov FB )

Hádam ani KDH by si svoju pošramotenú povesť nepoškodila prijatím Vás a Vám podobných na svoju kandidátku. Urobili dobre, že si spájanie rozmysleli. Kresťanská únia a Kuriak do politiky nepatria. Dokazujete to každý deň od vzniku tejto koalície a KÚ to dokazovala od tej stotiny, v ktorej vznikla (a dávno pred tým, ako súčasť KDH). Slovensko si chce zachovať demokraciu a v parlamente nepotrebuje jej opľúvačov. V tomto sa vôbec nelíšite od Smeru, ĽSNS, či Republiky. Nastal čas, aby ste zobrali svoje netolerantné a nenávistné zlo a odišli do zabudnutia. Kresťania Vás tu nechcú. Sektári možno áno, ale ich prekrútená ideológia nemá nič s kresťanstvom. (Sektár v tomto prípade je človek so sektárskym myslením, môže byť príslušník akejkoľvek cirkvi).

Reklamné oddelenie Kresťanskej únie si dáva záležať na tom, aby ich príspevky síce neboli pravdivé, ale za to dostatočne kvalitne manipulatívne. Prekrúcanie reality je bežný nástroj práce politikov z tejto teokratickej, až klérofašistickej strany.
Reklamné oddelenie Kresťanskej únie si dáva záležať na tom, aby ich príspevky síce neboli pravdivé, ale za to dostatočne kvalitne manipulatívne. Prekrúcanie reality je bežný nástroj práce politikov z tejto teokratickej, až klérofašistickej strany.  (zdroj: Zdroj: FB KÚ )

Nemôžeme čakať, že nenormálna, nedemokratická a nebezpečná strana bude produkovať normálnych a demokratických politikov. S kým sa stretávaš, taký si. Je pomerne naivné predpokladať, že by KDH riskovalo svoju pozíciu a svoj koaličný potenciál prijatím nebezpečných entít z KÚ. Priniesli by im 1,5 - 2%, ale stratili by oveľa viac. Videli sme, ako sa títo ľudia dokážu správať v politike. Využívajú chaos, ktorý sami spôsobili na pretláčanie šialených zákonov, ktoré sú založené na ich zvrátenej ideológii, nie na odbornosti. Ak Vás zaujíma viac to, koľko ľudí dostanete na kandidátku, je ťažké Vám uveriť, že ide o nejaké hodnoty. Program Vás totiž nezaujíma. Plat poslanca áno.

Na Slovensku ste uzatvorili dvere kresťanským politikom

Politika, ktorú ste nastolili, pán Kuriak, komplikuje budúcnosť politikov, ktorí to s kresťanskými hodnotami a demokraciou myslia vážne. Odíďte do zabodnutia a dajte priestor neagresívnym politikom pokoja a kompromisu. Je čas, aby sa kresťania, ako voliči spojili, a ukázali Vám, že odmietame to, čo prinášate. Nechceme kultúrne vojny, nechceme netoleranciu, nechceme iným skupinám komplikovať život. Chceme riešenia, ktoré Slovensko posunú do budúcnosti, k lepšiemu životu pre všetkých.

Kresťanská politika za zaoberá pomocou najslabším. Opovrhuje rasizmom, odmieta netoleranciu. Nehrá sa na obeť, netvrdí, že kresťania sú v našej krajine znevýhodnení. Nevytvára dojem: kto je proti nám, je proti Bohu. Kresťanský politik slepo neverí tomu, že bol do úradu vyvolený samotným Bohom. Neverí vo svoju neomylnosť a neoblomnosť charakteru, pretože to je naivné a hlúpe. Človek je omylná a nedokonalá bytosť a to znamená, že kresťanský politik je nedokonalá a omylná bytosť.

Prestaňte zatvárať dvere mladým, ambicióznym, kresťanským politikom, ktorí chcú pracovať pre Slovensko. Poškodili ste kresťanskú politiku, tak, ako sa to podarilo len klérofašistom za Tisovho Slovenska. Je čas, vstúpiť si do svedomia. Zhodnotiť to, čo ste v politike dosiahli a činiť pokánie. Ospravedlniť sa spoločnosti a odísť, dúfajúc, že odchod Vám prinesie zabudnutie. Je veľa vecí, ktoré Vám musíme odpustiť. Vaše zlo zasiahlo každého z nás. Neďakujeme Vám za to, čo ste dosiahli. Neďakujeme Vám za vaše statusy. Poďakujeme Vám za odchod a prísľub, že sa nikdy do politiky nevrátite a zrušíte si sociálne siete. Nechceme o Vás viac počuť. Pošpinili a znesvätili ste toho už dosť. Priveľa.

Radovan Čipka

Radovan Čipka

Bloger 
  • Počet článkov:  31
  •  | 
  • Páči sa:  451x

V tomto blogu by som sa rád zameral predovšetkým na niekoľko oblastí, napr.: literatúra. Rád by som priniesol rozhovory so slovenskými spisovateľmi a recenzie na ich diela. Sám sa venujem písaniu fantasy literatúry a písanie ako také ma viac-menej sprevádza celý život, aj v mojej práci. Okrem iného sa chcem zamerať na články z prostredia forenznej psychológie a pozrieť sa na príbehy viac aj menej známych sériových vrahov. Zlo je súčasť sveta a súčasť ľudského charakteru, ktorá priťahuje pozornosť ľudí a vo veľkej miere zaujíma aj mňa. Zoznam autorových rubrík:  PolitikaSérioví vrahoviaOsobné článkyNezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu