reklama

O strachu (nielen) slovenských elít

Zotročenie ľudstva dosiahlo svoj vrchol. Takto to ďalej nepôjde. História tomu dáva za pravdu. Vždy, keď bolo najhoršie, prišlo k nejakej zmene, zväčša revolučnou formou.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Zotročenie ľudstva dosiahlo svoj vrchol. Takto to ďalej nepôjde. História tomu dáva za pravdu. Vždy, keď bolo najhoršie, prišlo k nejakej zmene, zväčša revolučnou formou. Aj keď sa ľudstvo nikdy nevymanilo z otroctva a vždy to boli revolúcie plánované elitou, aspoň na chvíľu si mohlo vydýchnuť. Teraz ale ľudia konečne pochopili. Už majú dosť svojich pút. Pochopili, že boli celý čas klamaní a teraz zmenu musia urobiť sami. Pochopili to už ľudia na celej planéte. Ale pochopili to aj samotné elity, že ľudia už toho majú dosť.
Preto sa strhlo vo svete šialenstvo po Brexite a mocní tohto sveta sľubujú občanom Británie tvrdú odplatu za ich slobodné rozhodnutie. Preto po zvolení Trumpa za prezidenta USA platí a organizuje zločinec Soros protesty proti legálne zvolenému prezidentovi, ktorý sľúbil po svojom nástupe do funkcie urobiť zmeny v prospech občanov USA, ktorý sľúbil zlepšenie vzťahov s Ruskom, ktorý sľúbil skoncovať s Islamským štátom. Všetko teda zmeny v prospech celého ľudského pokolenia. To sa samozrejme oligarchom, korporáciám a tým, ktorí chcú nastoliť nový svetový poriadok nepáči. Tieto udalosti by však na zmenu boli málo. Ďalšie udalosti zrejme ešte len prídu. Či to bude víťazstvo Le Pen vo francúzskych prezidentských voľbách, alebo sa v Taliansku dostane do premiérskeho kresla Beppe Grillo s jeho Hnutím piatich hviezd, alebo bude holandským premiérom Geert Wilders, alebo tou najzásadnejšou zmenou bude víťazstvo AfD v Nemecku, všetko sú to pre elitu nebezpečné veci, lebo by sa im rozpadol novodobý žalár národov EU ako domček z karát. A dostávajú strach. Je to vidieť najmä v Nemecku, kde ho represiami voči svojim vlastným pokojne protestujúcim občanom dávajú okato najavo. Strach elít je vidieť aj v mainstreamových médiách, ktoré vlastnia, kde je každý s iným názorom onálepkovaný ako fašista, či extrémista.
A toto presne sa deje aj u nás na Slovensku. Aj u nás sa nepohodlní nálepkujú, sú zastrašovaní, trestne stíhaní za názor, vyhadzovaní z práce, alebo podmienečne vylučovaní zo škôl. Aj premiér Róbert Fico hovorí o narastajúcom extrémizme, či fašizme. Títo tzv. extrémisti a fašisti sa previnili len tým, že majú odlišný názor na našu históriu. Nikoho nevyzývajú na fyzické násilie. V skutočne slobodnej spoločnosti sa o problémoch diskutuje, netrestá. Neviem, ako to bolo napr. s holokaustom, mám tiež určité otázky. Nespochybňujem ho, nemám však vo všetkom jasno a chcem o tom diskutovať. No pod hrozbou sankcii nemôžem. Prečo sa nemôže diskutovať o tak dôležitej veci v našich dejinách ? Komu to vyhovuje ? Prečo je automaticky označovaný ako fašista ten, kto má iný názor na prvého slovenského prezidenta Dr. Tisa ? Prečo sa o tom nediskutuje, ale nálepkuje ? Od roku 1989 je absencia diskusie na akúkoľvek závažnú tému. Premiér Fico by si mal naštudovať, čo to ten fašizmus vlastne je. Pomôžem mu definíciou zakladateľa fašizmu Mussoliniho, ktorý povedal, že fašizmus by sa mal nazývať skôr korporativizmus, nakoľko je to spolupráca korporácii so štátom. Toto sa dnes deje nielen v celej EU ! A to je nebezpečné poznanie ! Čo je však skutočne nebezpečné pre našu slovenskú elitu, že títo ľudia sú vlastenci a nezaoberajú sa len históriou, ale aj súčasnosťou. Vidia a upozorňujú iných spoluobčanov, že za kritický stav, v akom sa Slovensko nachádza, môžu všetky ponovembrové vlády do jednej, lebo našu vlasť neriadia v skutočnosti politici, ale oligarchovia a finančné skupiny. A občania to začínajú chápať. Strach elít na Slovensku stúpa. Najprv sa báli o svoju politickú moc. Preto sa snažili zastaviť Mariána Kotlebu, aby sa stal županom Banskobystrického samosprávneho kraja. Nepodarilo sa. Stával sa čoraz nebezpečnejší a keď ľudia poslali ĽSNS do parlamentu, elity zachvátila panika. Jeho preferencie nebezpečne rastú, ľudia otvárajú oči a prestávajú mať strach, aj keď ľudia bez strachu ešte stále nedosiahli kritické množstvo. Svojou politikou štandardné strany však toto množstvo neustále zväčšujú. Oni si to však neuvedomujú. Čo si ale uvedomujú je to, že to množstvo nahnevaných ľudí každým dňom narastá. A zrazu dostávajú strach nielen o svoju politickú moc, zrazu dostávajú strach nielen o svoje nakradnuté peniaze. Oni dostávajú strach o svoje životy ! Prečo inak by po Žitňanskej protiextrémistických zákonoch ( rozumej zákonoch proti nespokojným občanom ) prišla dnes 1.2.2017 bombastická tlačovka premiéra Fica, ministra vnútra Kaliňáka a policajného prezidenta Gašpara, na ktorej ohlásili novovzniknutý špeciálny útvar na boj proti extrémizmu a fašizmu pod hlavičkou NAKA ? Teda útvar, ktorý elity nasadia proti občanom, ktorí sa im vzbúria, lebo by to mohlo mať pre nich fatálne následky ?
Strach o svoje životy prezradili tak sami. 

Radovan Hynek

Radovan Hynek

Bloger 
  • Počet článkov:  11
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som aktivista,zaujímajúci sa o veci verejné. Poukazujem na korupciu, klientelizmus, snažím sa u ostatných občanov tiež vzbudiť záujem o to,čo sa deje v našej krajine, lebo bez záujmu občanov sa korupcií bude dariť stále lepšie a lepšie a to práve na najvyšších miestach. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu