reklama

Prečo volím pána Andreja Kisku ?

Kto veľa od života dostal, mal by to životu aj vrátiť. Som presvedčený, že je morálnou povinnosťou ľudí, ktorí dosiahli úspech, pomáhať iným. Tým, ktorí také šťastie nemali. Kto skutočne pozná pána Kisku tak vie , že to nie sú iba jeho plané slová,lebo chce poľudštiť slovensko k optimizmu a lepším zajtrajškom. Tu sú moje dôvody volenia pána Kisku  ........................................................................................................................ Každý nech si volí koho chce podľa svôjho presvedčenia,ale poprosím s triezvym rozumom ... každý občan by mal voliť , aby potom nenadával ,že sme v "červených číslach ".

Písmo: A- | A+
Diskusia  (41)

1-je to myslím najlepšia alternatíva voči Ficovmu komunizmu , ktorého porazí iba on ako prieskumy ukazujú. Nárast preferencií v dôveru pána Kisku sa stále zvačšuje.

2-je finačne zabezpečený človek , ktorý nepotrebuje kradnúť ako nenažraní politici.

3-je nezávislý nestrannícky kandidát bez politickej minulosti,ktorý sa bude riadiť pri oponovaní schvalovaních zákonov tým čo je najlepšie pre občana a nie pre stranníckych sponzorov.

V roku 2006 získal ocenenie Manažér roka časopisu TREND.So svojimi skúsenosťami sa snaží podeliť s mladými ľuďmi prednáškami na vysokých školách a vo firmách na celom Slovensku.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Uspešných podnikateľov čo zamestnávajú či zamestnávali ľudí v tejto dobe si treba vážiť ,lebo iba kvalitná fungujúca ekonomika teda práca môže z našeho Slovenska urobiť kvalitnejšiu krajinu na životnú úroveň.

Lenže slovenská mentalita je taká ,že kto nič nerobí je zlý ,ale kto niečo robí je ešte horší . Vo vládnych kauzách sa "stratilo" niekoľko miliárd euro no to nezaujíma zo 44 percent nikoho.

4-celý plat prezidenta , ktorý je 9000euro pôjde pre chudobné rodiny čo to najviac potrebujú.

5-je filantrop založil nadáciu Dobrý anjel,ktorý pomohol vyše 5000 rodinám s ťažkým osudom chorôb ich detí,kde sám prispel 1milion eur a darcovia cez 20milion eur.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

6-práve v Dobrom anjelovi sa stretol zo zlyhaniami štátu ,preto kandiduje , aby sa snažil pomôcť ešte viac zmeniť krajinu k lepšiemu.Ktorý iný kandidát dokázal pre ľudí urobiť viac ako on ?

7-pán Kiska ohrozuje pozície tradičných politikov,preto ho potrebujú očierniť prostredníctvom lží,výmyslov a manipulácií aj pomocou niektorých neobjektívnych zaujatých medií vytvárajú antikampaň.

Je to iba známka charakteru ostatných kandidátov,ktorý nemajú čo ponúknuť len antikampaň.Preto sympatizujem s pánom Kiskom , dokázal toho za x rokov už veľa pre ľudí sám bez žiadnej pomoci potichučku bez medializácie.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

8-s kampaňou začal ešte rok predtým ako začnú voľby(60000tisíc podpisov je toho dôkazom-nie kako zbytok ktorým kandidatúru schválili strany) a diskutuje po celom slovensku doteraz , nepotrebuje farizejský prístup niektorých kandidátov...bude ešte kopec diskusií a tešme sa snáď na férový súboj nie negativizmus a hašteriť sa medzi sebou .

To na Slovensku máme v pravici stále a ako to dopadá. Nepoučíme sa asi nikdy !!! Aj pán Lipšic to včera na facebooku kritizoval . Slovensko potrebuje spájať nie rozdelovať.

Akási slušnosť v politike od čias Ivety Radičovej chýba.

9-zriadil preto stránku ANTIKISKA.SK kde odpovedá na intrigy že je "užerník" atď... (taký blud

SkryťVypnúť reklamu
reklama

môže povedať len zaujatý človek) .

10-rozumný človek pochopí ,že vlastne ľudom pomáhal kúpiť si tovar aj s nulovým navýšením kedže v tom čase bola tak rozkradnutá krajina , že ľudia nemali úspory či banky nechceli poskytovať úvery.Všade vo svete to tak funguje,že aj čo je na splátky je tam úrok s ktorým zakazník súhlasí,nikto ho do toho nenúti a kedže poctivo spláca neni problém.

Aj ja či milion ľudí malo čo to dočinenia a opakovane sa vracia tak čo je na tom zlé ? len u nás sa na to poukazuje a slováci alias ovečky všetkému naletia čo je medializované. Hold potom sa nečudujme kde je naša krajina.

11-v programe má veľa zásadných odpovedí ,ktoré trápia našu krajinu.Napríklad zdravotnícvo je iba jeden veľký biznis na úkor občana.Hlavný problém je v tom ,že aj vo všetkých sférach dirigujú Slovensko strannícky ľudia a nie odborníci alias profesionálni manažéri ako hlási pán Kiska.Kto chce si svojho kandidáta nájde.

Možno mám ružové okuliare ,ale moje milované Slovensko potrebuje určite zmenu ,ktorú pán Kiska úprimne ponúka.

Je na nás všetkých či chceme prezidenta Oligarchu,ktorý z nás urobí druhú Ukrajinu a z parlamentu si schváli bez žiadneho dialogu sponzorské zákony alebo kvázi Ombudsmana ,ktorý bude zastupovať všetkých občanov vo svete ako rešpektovanú krajinu z úctou , propagovať nás vo vrcholovej diplomacii a hajiť ekonomické záujmy ,ktoré nás ponunú dalej.

Potrebuje prezidenta , ktorý bude konštruktívnym protiváhom vláde s povinnosťou zmierňovať spory,hľadať rozumnú diskusiu s politikmi a predovšetkým stáť na strane slušných ľudí.

OTVORME OČI , LEBO BUDE NESKORO.

Zakončujem citátom s knižky Andreja Kisku...

Cesta manažéra z pekla alebo Ako robiť charitu úspešne a so srdcom....

"Všetci nešťastní tohto sveta túžia po vlastnom šťastí.

Všetci šťastní tohto sveta túžia po sťastí tých druhých"

rastislav chrenko

rastislav chrenko

Bloger 
  • Počet článkov:  8
  •  | 
  • Páči sa:  0x

dobrý deň,som 28ročný seničan na invalidnom,minulý rok mi bolo odstránené takmer celé tenké črevo,budem bojovať s týmto hendikepom celý život aj keď to je ťažké,ale domáce infúzie mi snaď pomôžu ...snažím sa byť , ale stále pozitívne naladený a rozdávať ľudom radosť,som aktívny pri senickom fanklube a verne podporujem svoj klub,taktiež koníčky sú celkovo politika,reklama ,šport,štatistiky,cestovanie,hlavne verejný záujem a dianie mám v malíčku Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu