reklama

Ďalšia facka primátora Iva Nesrovnala Bratislavčanom.

Zaplatia Bratislavčania za prázdne sľuby primátora? Alebo sa pripoja k iniciatíve Povedzme NIE dvojnásobným daniam v Bratislave

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Všetci si pamätáme 111 sľubov Iva Nesrovnala, ktoré mali vrátiť Bratislavu Bratislavčanom a riešenia, ktoré by z Bratislavy urobili lepšie miesto pre život. Dnes sa pýtam, či by pan primátor vedel vymenovať aspoň tri z nich. Možno má krátku pamät a možno to boli len prázdne slová na papieri. Len tak sa dajú vysvetliť jeho rozhodnutia, ktorými doslova prefackal obyvateľov tohto mesta.

Z plánovaného transparentného výberu kandidátov do mestských podnikov sa stala skorumpovaná fraška, ktorú vyšetruje Národná kriminálna agentúra MV SR. Dôchodcom a invalidom zobral možnosť cestovania zdarma a odkryl nám tak svoje silné sociálne cítenie. A v neposlednom rade pustil do sveta návrh na 100%-né zvýšenie daní z nehnuteľností, ktorým sa rozhodol zaťažiť Bratislavčanov a vykompenzovať si tak svoju neschopnosť splniť čo sľúbil.

Jedným z jeho predvolebných "prikázaní" bolo vyhlásenie o tom, ako vybaví zvýšenie koeficientu na prerozdelenie daní z príjmov fyzických osôb, ktoré mohlo Bratislavčanom priniesť slušný balík peňazí. Aj myšlienka toho, že by Bratislava mohla mať samostatnú kapitolu v štátnom rozpočte z titulu funkcie hlavného mesta sa javila ako dobrý nápad. Škoda, že slová vyprchali ako chuť lacnej žuvačky a miesto peňazí z veľkohubých vyhlásení ostala diera, ktorú treba rýchlo zaplátať. A kto by bol lepšou záplatou na Ivove diery ako samotní Bratislavčania?!

A tak musia Bratislavčania nakoniec zaplatiť dvojnásobné dane do mestskej kasy, aby mohol magistrát i naďalej starostlivo platiť parkovacie miesto v súkromných garážach pre Porsche pána Nesrovnala!

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

https://www.facebook.com/niezvyseniudani


 

Zuzana Rattajová

Zuzana Rattajová

Bloger 
  • Počet článkov:  14
  •  | 
  • Páči sa:  41x

poslankyňa Bratislavského samosprávneho kraja Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu