reklama

Nový článok

Verite v lásku????????????????????

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Láska je trpezliva, nie je chamtivá, odpúšťa a ľúbi.Všetci tieto slova veľmi dobre poznáte, možno trošku v poupravenej forme, ale poznáte.Počúvate ich na svadbách, čítate ich vo vyznaniach, sú tak známe a pri tom v mnohých vyvolávajú úsmev. Ale či trpký alebo hĺbavý, je už na nich.

Vo mne žial, v tomto momente asi ten trpký.Nepatrím k ľudom, ktorý si náklonosť druhého pohlavia získavajú ľahko.Mám sice množstvo kamarátov, ale je ich len pár, ktorým verím a vedela by som im preukázať svoje city. Najhoršie na tom všetkom asi je, keď medzi takýmto priateľom a mnouvznikne puto, ktoré poruší všetky vaše zásady.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Zrazu medzi nás vpadne láska, táto upratovačka citov a vy neviete kam s ňou. Zrazu na kamaráta nepozeráte rovnako, jeho dotyky a slová vás rania viac ako ktoréhokoľvek z iných. Začína sa nová láska. Dávate jej dôveru, vkladáte do nej nádej. Nie zbytočne, spŕšky mailov a smsiek prichádzajúcich dennodenne, nekončiace telefonáty, vo vás vyvolávajú pocit, že tento raz by to azda mohlo výjsť.

A nevýjde...................sklamanie, bolesť, ale čo je na tom najhoršie, ľudia s mojím srdcom to riešia veľmi jednoducho, izoláciou. Zrazu stratíte niekoho, kto disponoval s vašimi tajomstvami.Vedel o vás aj to ako dýchate....a to len malou neopatrnosťou, ktorá sa nikdy nemala stať. A stala sa.Aj keď on mal pri sebe niekoho, koho predtým ešte ľúbil, teraz je na razcestí, z ktorého už niet návratu. Ľubi ju alebo inú.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Odpoveď je jednoduchá, ľúbi, ale koho to je naozaj otázne. Milje život a pocit byť milovaný. A vy, aby ste mu dodali všetko štastie sveta sa vedome radšej vzdáte v prospech jeho terajšej priateľky lebo si želáte, aby bol štastný.

Ale kto pozerá na vaše štastie? On??? Možno chvíľu si mysli, že si to bude vyčítať, ale je na omyle. Ten chvíľkoví opar zmizne v tom momente keď mu zavesíte telefón, a on sa vráti do života, v ktorom žil predtým.Z ktorého utiekol do náruče druhej, a prečo, to vie iba on, ale ak to urobil raz spraví to aj druhýkrat, vždy keď bude mať ten stiesnujúci pocit, že kamarátka mu rozumie akosi viac, ako niekto kto pri ňom zaspáva, že kamrátka mu verí a je mu s ňou apsoň na chvíľu lepšie. Že ona neodmieta, komunikáciu akéhokoľvek druhu. A keď to ona začne brať vážne, tak odíde.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Rozhodne sa...................................................vráti sa späť, lebo lepšie je vrátiť sa alebo chodiť po vyšliapanom chodníčku ako si tvoriť nový. Veď predsa nič nestratí, ale ani nezíska...............a to či sa rozhodol správne ukáže až čas, ale potom bude neskoro.Zostanú zlomené srdcia.....................a tie odpúštajú, ale nezabúdajú. 

Daniela Reháková

Daniela Reháková

Bloger 
  • Počet článkov:  2
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Mladá stále vysmiata študentka z Prešova, študujem masmediálku, ale vôbec neuším čo zo mňa bude. Azda to po čom túžim, mamička. Zoznam autorových rubrík:  Trochu poézieSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu