reklama

Vytiahnu uzemný plán ?

Dnes posledný krát zasadnú mestskí poslanci. Bude sa vlastne pokračovať v zasadnutí, ktoré bolo prerušené 28.10.2010, kedy sa rokovanie pozastavilo na 40. bode, z dôvodu nedostatku poslancov na rokovaní.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

Najviac ich chýbalo z Občianskeho Klubu (môj posledný blok bol práve o nich). Práve poslancov z tohoto klubu je najviac. Nie je jasné, či niekto v uvedenom bode rôzne predsa len nenavrhne zmenu územného plánu. Niečo podobné sa stalo asi pred mesiacom.

Preto verme, že sa táto situácia nebude opakovať a že ktorýkoľvek poslanec zmenu územného plánu mesta Bratislava nenavrhne a ani nepodporí. Znamenalo by to ďalšiu dopredu podporenú výstavbu tesne pred voľbami. Veď proti ďalšej výstavbe bojujú formou petícií nielen občania, ale aj aktivisti. Žiaľ, nie vždy uspejú, kedže niektorí poslanci "radšej vyjdú v ústrety" developerom, ako samotným občanom.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Za našu mestskú časť Bratislava Vrakuňa ostáva veriť, že pán Hargaš a pani Lacková, ktorí vždy bezhlavo schvaľujú výstavbu a sami ju podporujú v prípade otvorenia územného plánu, budú proti. Zatiaľ totiž vždy hlasovali v prospech ďalšej výstavby a vôbec ich nezaujímal postoj občanov.

Za pár dní sú komunálne voľby, v ktorých sa volia poslanci aj do mestského zastupiteľstva, preto treba dať pozor koho záujmy uprednostňovali poslanci posledné 4 roky - občanov, alebo developerov. Podľa toho sa treba len správne rozhodnúť. Máte šancu to zmeniť a určiť, ako veľmi sa bude meniť naše hlavné mesto ďalšie 4 roky. Môže sa totiž stať, že dnes nepadne návrh na zmenu územného plánu mesta Bratislava, ale bude navrhnutý hneď na prvom zasadnutí po komunálnych voľbách. To už však bude záležať len na novozvolených poslancoch.

Peter Řehánek

Peter Řehánek

Bloger 
  • Počet článkov:  26
  •  | 
  • Páči sa:  2x

Bratislavčan, Vrakunčan, Online marketérPeter Řehánek Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu