reklama

Mgr. Zuzana Čaputová podozrivá z volebného podvodu, podnet na Generálnu prokuratúru podal

Na socialnej sieti avizoval Mgr. Roman Ruhig a vyzval občanov aby si stiahli plné znenie podnetu a pridali sa vo svojom mane a svojím podpisom k podnetu z volebného podvodu kandidátku a víťazsku 1. kola, Mgr. Zuzanu Čaputovú

Písmo: A- | A+
Diskusia  (6)
fotomontáž
fotomontáž 

Na sociálnej sieti sa objavila výzva pre ľudí „Za spravodlivé Slovensko“ v ktorom Mgr. Roman Ruhig vyzval každého kto by súhlasil s podnetom aby ho napredoval a skopíroval podnet zaslaný na Gnerálnu prokuratúru a poslal ho vo svojom méně.

Linka: http://ruhigroman.sk/zrusme-spolocne-vysledok-volieb-z-16-03-2019-kde-volicov-sr-caputova-uviedla-umyselne-do-omylu/

Pod názvom Zrušme spoločne výsledok volieb z 16.03.2019, kde voličov SR Čaputová uviedla úmyselne do omylu  uvádza Podozrenie zo spáchania trestného činu proti iným právam a slobodám v súlade s ustanovením § 375 Trestného zákona kandidátkou na prezidenta SR Zuzanou Čaputovou

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

a

Návrh na podanie ústavnej sťažnosti Generálnym prokurátorom SR na nápravu, neústavnosti a nezákonnosti v prezidentských voľbách Slovenskej republiky, konaných 16. 03. 2019 a tým zabezpečiť slobodnú súťaž politických síl. 

Z výpisu podstatných častí vyplýva podozrenie

1.) Podozrenie zo spáchania trestného činu proti iným právam a slobodám v súlade s ustanovením § 375 Trestného zákona

2. ) Návrh na podanie ústavnej sťažnosti Generálnym prokurátorom SR na nápravu,  neústavnosti a nezákonnosti v prezidentských voľbách Slovenskej republiky, konaných 16. 03. 2019 a tým zabezpečiť slobodnú súťaž politických síl.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

V ďalšom texte sa uvádza, že,

„Zuzana Čaputová“; kandidujúca na prezidenta Slovenskej republiky je podozrivá v spojení mne z neznámymi spolupáchateľmi - tretími osobami, ktorí uviedli voličov Slovenskej republiky do omylu, v rámci verejne poskytovaných nepravdivých informácií prezentované o kandidátke Zuzany Čaputovej, ktorú chválili, že práve podozrivá Zuazana Čaputová zastupovala občanov mesta Pezinok s advokátskou kanceláriou G. Lehnert; kde taktiež Zuzana Čaputová mala vystupovať ako advokátka a žalobca  a tým uviedli voličov - občanov Slovenskej republiky do omylu o jej osobe pri voľbách prezidenta SR, ktorý bol určený na deň a uskutočnil sa 16.03.2019.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

V dôvere týchto omylných informácií voliči Slovenskej republiky podozrivej kandidátke pri voľbách dali svoj hlas, nakoľko väčšina Slovákov - voličov chce mať zdravé a čisté životné prostredie a tým v dôveru Zuzanu Čaputovú boli uvedení do omylu, že je skutočnou bojovníčkou proti zlu obhajujúc spravodlivosť, čo sa ukázalo, že informácie uvádzané podozrivou kandidátkou nie sú v celom slede informácií úplne pravdivé a vzniká podozrenie, že nezákonným konaním porušila slobodnú súťaž volieb obchádzaním zákona – uvedením voličov do omylu pre svoj vlastný prospech, kde boli uvádzané o danej kandidátke na prezidentku SR prezentované dezinformácie pre voličov.Tým voličov Slovenskej republiky

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Zuzana Čaputová prostredníctvom médií a podsúvaných informácií o Zuzane Čaputovej došlo k nezákonnému uvedeniu voličov Slovenskej republiky do omylu, čím Zuazana Čaputová chcela získať pre seba značný prospech a to k postupu do druhého kola prezidentských volieb určených na deň 30.marca 2019 s predpokladom, že bude zvolená za prezidenta Slovenskej republiky, z čoho by mohla mať aj značný finančný prospech a moc, ktorá je daná Ústavou Slovenskej republiky Čl. 102 Ústavy SR.

V skutkovom stave sa ďalej uvádza, že:

Odpis:

1) Voliči neboli informovaní o jej skutočnej advokátskej činnosti a ako sa stala advokátkou , ba aj ako sa dostala k titulu Mgr. Tieto informácie pred prvým kolom volieb t. j. 16.03.2019, boli zo strany prezidentskej kandidátky v rámci jej uvádzanému životopisu skresľujúce ako sa ich dozvedáme dnes.

a) Prezidentská kandidátka Zuzana Čaputová by mala vysvetľovať okolnosti nadobudnutia titulu Mgr, nakoľko podľa niektorých neoverených informácií neexistuje ani jej písomná diplomová práca. (Zdroj: https://www.hlavnespravy.sk/blaha-zverejnil-odborne-publikacie-caputovej-ktore-ju-platil-soros-parodia-slabe-slovo/1703048 )

b) Potom je aj otázkou ako získala Prezidentská kandidátka Zuzana Čaputová advokátskú skúšku. Problémom je, že v čase, kedy vykonávala koncipientskú prax, mala založenú aj živnosť. Upozornil na to portál topky.sk.  „V čase zápisu Mgr. Čaputovej sa na základe dostupných informácií javilo, že spĺňa podmienky pre zápis do zoznamu advokátov. Nemali sme informácie o jej inej činnosti, ktorá by mohla byť nezlučiteľná s praxou koncipienta, prípadne o iných nezrovnalostiach počas výkonu jej praxe advokátskeho koncipienta,“ povedala pre topky hovorkyňa advokátskej komory Alexandra Donevová.“ - Pripomeňme si najdôležitejšie pasáže viažúce sa k advokátskej praxi prezidentskej kandidátky:

Nuž či je to pravda alebo len plané slová ukáže najbližšie stanovisko Generálneho prokurátora

Získé zo zdroju: Tu

René Molnár

René Molnár

Bloger 
  • Počet článkov:  9
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Aj keď na foto vyzeram ako chalan, som dievča a preto chcem písať môj príbeh, som vlastne obyčajný človek s neobyčajným príbehom plný tajomstva tak ako môj výzor a iná identita, chcem spravodlivosť a dodržavanie ludských práv podla DOHOVORU a aj písat dalšie zaujimavosti z môjho pestreho života ktoré sa možu hodit aj ostatnym. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu