reklama

články o mafii Televíznej - zoznam

aj tento dnešný môj článok je takpovediac pomocný - bude rázcestníkom mojich výstupov, zameraných na tému rozkrádačov televízie

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- Sadzobník pokút - TV - jan.2021
dovolím si 'udeliť pokuty' niektorým popredným rozkrádačom televízie

- tento zoznam

- Fond proti televíznej mafii, alebo "Berieme si RTVS naspäť!" - jún 2020
obsahuje návod resp. metodiku, ako 'odmerať' primeranosť cien jednotlivých relácií

- pán Nunez, na férovku! ver.0 - dec.2017
výzva jednomu poprednému šmejdovi na 'súboj'

- Zem spieva treba zastaviť - okt.2017
veruže treba. a nielen ju.

- TeleVyžírky, diel nultý - okt.2017
kto sú najväčší konzumenti kešov z našej televízie

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

a zopár kratších

... bude dopĺňané ...

Transparentný účet, avízovaný v článku "Fond proti telev.mafii...", bol založený v zime 20/21, banka ho však po niekoľkých mesiacoch zrušila, keďže naň nikto neprispel a spadol do mínusu.

Skúsim to ešte v druhej banke (na Slovensku transp.účty ponúkajú len dve),
ak vám však - ako potenciálnemu prispievateľovi - stačí dostať oficiálne potvrdenie o prijatí sumy (a nepožadujete jej viditeľnosť verejnosti), nemusíte na jeho založenie čakať, a správu o svojom úmysle prispieť mi môžete kľudne poslať aj teraz - napr. cez 'Pošlite odkaz blogerovi' na pravej lište tejto webstránky.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Nezabudnime - z každého jednoho poskytnutého eura bude mať verejnosť (koncesionár a daňový poplatník) úžitok vo veľkosti asi desať eur, z každých poskytnutých stotisíc eur to bude úžitok až milión(!) Detaily viď v dotyčnom článku.

( Mimochodom, majú tu v Smeditore chybu - vraj som chcel porušiť zásadu"rozostup medzi článkami musí byť aspoň hodina" a "maximálne 3 články za 24 hodín".
Nj, ale tie platia len pre čl. 'verejné' - také ktoré by išli aj na titulku Smečka a Smeblogu. Pre 'súkromné' - ktoré sa zobrazia len 'u mňa' a ne'zaplavia' im ich centrálne pagesy - tie limity tušímže neplatia.
čo užžž.... )

SkryťVypnúť reklamu
reklama

.

Jano Richter

Jano Richter

Bloger 
  • Počet článkov:  128
  •  | 
  • Páči sa:  389x

nedávno som si s prekvapením uvedomil: Som vpodstate Upratovač/ka - snažím sa vykydať bordel, a to hneď v niekoľkých oblastiach zároveň. Ak mi s tým hilfnete, bude šanca že sa nám to aj naozaj podarí. ....... No a keď Dočistíme, tak sa znovu budem môcť stať tým, čím som chcel byť (a čiastkovo aj bol) odjakživa - technikom / konštruktérom / vymýšľačom, programátorom, filmárom / fotografom, fyzikom / matematikom / astronómom, a tak podobne, z každého trochu :) - - - - - - - - - - - - - lórem i psům, dolórez amulet .... skákal pes přes oves ... testujem aká dlhaaaa môže byť táto sekcia Omne .... no comment .... dezoláty všechných krajín spojte sa.. a páľte to hlbokého péčka!!! ... nepokradneš, nezabiješ, pomiluješ bližného svého .... skúška linkovania pomocou html: <a href="http://mnt.sk/">linkword</a> Zoznam autorových rubrík:  FacsimileProtikorupčnéKoronaOrbitalMapyHey, Stupid !Audio VideoDJ JRsamuel vraždaSúkromnéNezaradenéPaddockVoľba šéfa RTVS

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu