reklama

Záver kauzy - zrejme budem opäť voliť SDKÚ

V posledných dňoch som sledoval kauzu okolo SDKÚ a dnes sa pokúsim krátko zhrnúť prečo ich budem zrejme aj v týchto voľbách voliť.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (153)

Najprv k tej kauze - na všetky podstatné otázky a pochybnosti, ktoré s veľkým humbukom víťazoslávne predostrel Fico aby maskoval katastrofálne pôsobenie svojej vlády, dokázali predstavitelia SDKÚ dnes dôveryhodne reagovať: SDKÚ odpovedalo, vraj si bralo len pôžičky.

Smerodajné pre mňa pritom bolo vyhlásenie Eugena Jurzycu, ktorý nie je spojený so samotnou kauzou ani s minulosťou SDKÚ, nie je namočený do žiadnych zákulisných hier a predstavuje pre mňa dôveryhodnú osobu, ktorá nemá dôvod blamovať sa klamstvami.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Zacitujem voľne z jeho vyhlásenia: „Po dnešnom stretnutí SDKÚ..... som presvedčený, že nikto nič nezakrýval. Ja som v minulosti tisíckrát viac veril SDKÚ ako Smeru a po dnešnom stretnutí je ten rozdiel ešte väčší."

Pod toto sa podpisujem aj ja.

Doteraz som vo všetkých voľbách volil SDKÚ (predtým SDK). Zvažujúc nadchádzajúce voľby som mal pocit, že je čas dať hlas niekomu inému, že to chce novú krv (tiež preto, že Miki mi už trochu lezie na nervy). Čím viac však na SDKÚ z rôznych strán útočia, zväčša neférovo a podpásovo, tým viac získavam presvedčenie, že je správne voliť ich opäť. A to nehovorím iba o Ficových besných útokoch, ale aj o moralizovaní partie okolo .týždňa (inak sympaťáci :), ktoré je zväčša založené iba na pocitoch a dojmoch Štefana Hríba.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ak sa do volieb niečo významne nezmení, SDKÚ bude pre mňa zrejme aj tentokrát predstavovať to najlepšie čo Slovensko vie postaviť proti Ficovi. Miki by si síce mohol už dopriať zaslúžený odpočinok, ale Mikloš, Jurzyca, Radičová sú politici, ktorých by som chcel vidieť vládnuť.

Matúš Ritomský

Matúš Ritomský

Bloger 
  • Počet článkov:  21
  •  | 
  • Páči sa:  3x

Viac mojich článkov nájdete na stránke: www.priestori.sk Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu