reklama

Facka pre všetkých zaočkovaných, Djokovic bude hrať na Australian Open !

Facka pre všetkých zaočkovaných, Djokovic bude hrať na Australian Open !
ZDROJ: TENNIS PHOTO NETWORK
Písmo: A- | A+
Diskusia  (5)

Srbský tenista Novak Djokovic bude môcť štartovať na grandslamovom turnaji Australian Open. Obhajca titulu nie je zaočkovaný proti koronavírusu. Výnimka mu umožní obhájiť titul v mužskej dvojhre.

https://twitter.com/DjokerNole/status/1478319125000765440?s=20

Líder svetového rebríčka odmieta diskusie o vakcinácií a tvrdí, že je to jeho súkromná záležitosť. Svet obletela informácia o udelení výnimky štartu na turnaji, ktorú Novak zverejnil na svojom Twitter profile.

Po skončení uplynulej sezóny som počas prestávky strávil krásne chvíle v kruhu mojich najbližších. Teraz po udelení výnimky smerujem na Australian Open, kde odštartujem rok 2022,“ uviedol na Twittri Djokovič, ktorý sa koncom minulého roka odhlásil z ATP Cupu reprezentačných tímov v Sydney.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou



Róbert Lešš

Róbert Lešš

Bloger 
  • Počet článkov:  14
  •  | 
  • Páči sa:  20x

Na tento blog píšem iba občas. Texty o káve sú relaxom a osvetou o výberových a čerstvo pražených zrnách na Slovensku. Pracujem v oblasti PR marketingu a v minulosti som stál v čele tenisového webu, pod doménou tennisnetradicne.sk. Vediem najväčší florbalový klub v okrese SA (FBC INFERNO MOČENOK). -Čítajte, bavte sa a pite kvalitnú kávu! Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu