reklama

Vedia málo!

Aj vám sa už stalo, že vás v škole klamali a vy ste sa potom strápnili, keď ste sa snažili svoje vedomosti prezentovať? Alebo v lepšom prípade váš profesor nikdy nerozumie položenej otázke a odpovedá na niečo celkom iné. Vás po chvíli prestane baviť pýtať sa otázku znovu a znovu. O to predsa ide! Aby ste sa už nepýtali.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

V školstve sa nájde veľmi veľa druhov učiteľov. Niektorí sú ústretoví, snažia sa pomôcť, neustále sa vzdelávajú a sú otvorení novým myšlienkam. Ale koľko takých je? Sú väčšinou mladí a snaživí. Neviem, či práca v školstve nejakým spôsobom deformuje človeka, ale všetko tomu nasvedčuje. Množstvo profesorov a učiteľov sa po určitom čase strávenom za katedrou vôbec nevzdeláva. Nemajú jednoducho pocit, že by to mali robiť. Na to, aby mohli učiť stačí vyštudovať vysokú školu a za ďalšie štúdia a rozširovania obzorov už nie sú platení. Mne sa zdá samozrejmé, že učiteľ slovenčiny má prehľad v modernej literatúre, filme či divadle. Alebo biológ si zistí, aké nové objavy vládnu svetom. Vôbec to tak nie je!
Preto sú často neše otázky nezodpovedané, práce nepochopené. Neviem či sa to nejako niekedy zmení. Možno by pomohla motivácia- drobná odmena za samovzdelávanie. Áno, to by asi zabralo, ale človek by si myslel ,že sa učí sám pre seba, preto aby vedel. Veď tak nás to učia.

Eva Rohoňová

Eva Rohoňová

Bloger 
  • Počet článkov:  4
  •  | 
  • Páči sa:  0x

volám sa eva rohonova ,bývam v Piešťanoch, končím štúdium na gymnáziu a pokračujem na architektúre. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu