reklama

Mali sme počúvať Mohameda

Milujem rezne od mamičky. A vždy som bol fanúšikom katastrofických filmov a post apokalyptického sci-fi. Ani som netušil, že vďaka mojej láske k tomu prvému zažijem to druhé a ak si nájdem dobrú pivnicu tak sa dožijem aj toho posledného.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (18)

Posledné dva dni v kancelárii keď začujem zakašlanie, zasmrkanie a kýchnutie, v sekunde si opakujem symptómy chrípky a potajme kontrolujem kašlajúceho kolegu, koľko syndrómov na ňom nájdem. Už som na niektorých kolegoch svojim odborným okom diagnostikoval aj ebolu, žltačku a zápal spojiviek. Asi s tým prestanem.

Drahá sa ma pýta, že aký je najhorší scénar tejto pandémie. Po mojej odpovedi, či videla 28 dní potom ( 28 days later ), sa dozviem, že nie som vtipný. Moja mačka sa tiež nesmeje. Tí čo nevideli tento skvost kinematografie - neznáma neliečiteľna choroba zabíja ľudí a mení ich na zombie. Nepamätám si v akom poradí. Jediné pozitívum toho filmu je, že sa to deje v Londýne a všetci tam zomrú a teda cestou do roboty by som sa konečne netlačil v metre.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ja medzitým napaľujem kópie 28 dní potom a budem ich každému kašlajúcemu kolegovi rozdávať. Ktorí aj kýchajú a majú nádchu dostanú bonus - dvojbalenie 28 dní potom a 28 týždňov potom. A na víkend som si požičal všetky katastrofické filmy, kde Zem bola zničená chorobou, asteroidom, mimozemšťanmi, globálnym otepľovaním, sopkou, Slnkom, zemetrasením a Gapou. Vlastne naša modrá planétka je zničiteľná asi všetkým na čo si spomeniete.

Môj kolega muslim pri čítaní novín na mňa zagáni a len pomedzi zuby precedí - Vidíš keby ste vy všetci verili v Alaha a jeho Proroka, tak sa toto nestane. Chvíľu uvažujem, či Mohamed vážne nemal pravdu a či sme to nepokašlali s tou láskou k rezňom a knedlo-vepřo-zelu. Ale možno by stačilo, keby každý, kto sa cíti chorý, išiel k lekárovi a netrepal sa do práce.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ale osobne si myslím, že keď Slovensko prežilo Mečiara, tak nejaká chrípka nás neodrovná. Keby náhodou áno, posledný prosím zhasnite.

PS swine flu je taký škaredý názov, že sme sa rozhodli chrípku oddnes v UK volať Piggy Flu

Ivan Rolko

Ivan Rolko

Bloger 
  • Počet článkov:  25
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Starnúce lietadlo, ktoré lietanie zo skúšok na svojej alma mater zamenil za lietanie medzi Anglickom, Nemeckom a Slovenskom a za lietanie s RC vrtuľníkom v parku vo voľnom čase.V nevoľnom čase - informatik na voľnej nohe Zoznam autorových rubrík:  Spartakiádne cvičeniaIskričkovské sľubyZo života Timurovej družinySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu