reklama

Prvý apríl a globalizácia

Včera mi prišiel email od môjho šéfa. Na 1. a 2. Apríl sa nemusím ani náhodou obťažovať prísť do kancelárie v Londýne . Mr Brown má prejav na summite G20 v Londýne.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (4)

Firma odporučila všetkým kto môžu, aby ostali pracovať z domu. Pôvodne mi to prišlo ako veľmi dobrý prvoaprílový žart, čo ale sa k môjmu šéfovi vôbec nehodí a už vôbec nie politický žartík. Nie som vôbec fanúšik britského premiéra a preto som nechápal prečo Adrian tak nástojí aby sme ostali doma keď má Brown opäť nutkávú túžbu sa tváriť ako štátnik.

Potom som si ale všimol v novinách, že deti sa opäť idú hrať a tváriť sa, že hádzanie molotovových koktejlov je vyjadrenie politického názoru. A moja láska sa teší, že budem 2 dni doma.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

1. Apríl, G20 a antiglobalisti pozitívne vplývajú na môj vzťah. To im musím nechať. Ja len dúfam, že tí šéfovia 20 najvyspelejších krajín sveta, nechceli voľbou dátumu naznačiť, že berú tie ich rozhovory o klimatických zmenách ako prvoaprílový žart.

Ja viem, že summit začína 2. nie 1., ale protesty začínajú už o deň skôr.

Ivan Rolko

Ivan Rolko

Bloger 
  • Počet článkov:  25
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Starnúce lietadlo, ktoré lietanie zo skúšok na svojej alma mater zamenil za lietanie medzi Anglickom, Nemeckom a Slovenskom a za lietanie s RC vrtuľníkom v parku vo voľnom čase.V nevoľnom čase - informatik na voľnej nohe Zoznam autorových rubrík:  Spartakiádne cvičeniaIskričkovské sľubyZo života Timurovej družinySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu