reklama

Ficko, novinári a Slovensko-Maďarské vzťahy

"Pustite si v Maďarsku televíziu, rádio, alebo otvorte noviny. Bez ohľadu na to, či čítate liberálnu, konzervatívnu, ľavicovú tlač alebo bulvár, zistíte, že všetci hovoria to isté - proti Slovensku, proti Slovensku, proti Slovensku, aj keď toho svojho prezidenta možno nemajú niektorí radi. Otvorte slovenské noviny. To je na zúfalý plač. Ja som toľko novinárov, čo špinia túto krajinu nevidel, koľko je na Slovensku. To jednoducho nie je normálne," povedal predseda vlády súdruh Robert Fico.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (24)
Robert Fico
Robert Fico (zdroj: SITA)

Podľa Ficka médiá hrajú významú rolu v zhoršení slovensko-maďarských vzťahov. Aká je úloha novinárov? Informovať. Médiá informujú o tom, čo sa aktuálne deje, niektoré k tomu pridajú aj svoj vlastný komentár, ktorým sa stavajú na rôzne strany.

Tak ako špinia? Informovali o tom, čo sa dialo: Maďarskému prezidentovi Lázslóvi Sólyomvi nebol povolený vstup na územie Slovenskej Republiky. Pre tých, čo si neuvedomujú detaily Maďarsko a Slovensko sú v Schengenskom priestore teda majú otvorené hranice. Keď ja môžem prejsť bez pasu, alebo občianskeho preukazu trebárs do Veľkej Británie ako si môžme dovoliť nevpustiť Hlavu štátu susednej krajiny?

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Nejdem tu obraňovať maďarského prezidenta, jeho návšteva sa mi taktiež zdala ako provokácia, mal si zvoliť iný dátum. Len mi nejde do hlavy prečo sa okolo toho robilo také haló?!

Ale vráťme sa späť k Ficovi, keďže novinári píšu o aktuálnom dianí, a podľa neho píšu špinavosti, vychádza mi z toho len jedno: tak sa aj tie šinavosti dejú. Robert to síce dokonale zakryl, ale opäť dokázal, že spravodlivý a neklame. Priznal sa, že sa tu dejú špinavosti. A kto je na čele vlády? Kto by mal z toho vyvodiť zodpovednosť?

Prečo teda neodstúpi?! Možno sa tu chystá robiť poriadky. Sekol po prstoch SNS, ale nie moc, pretože ešte s ním zostali vo vláde, predsa jedno ministerstvo hore dolu to nevadí, stále je z čoho brať.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Takže nič vážne sa opäť nestalo. Sólyomom sme dokonale zakryli emisie, popolčekový a iné tendre, ktoré zostali ukryté hlboko pod Sólyomom. A kto si to opäť zlízol, zase tí novinári.

Roman Kalina

Roman Kalina

Bloger 
  • Počet článkov:  25
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Mám rád hovädzí jazyk v aspiku, ruské vajce, utopence, bulharské mojito, šušťáky, mastné vlasy, karpiny v očiach, neostrihané nechty na nohách, priblblé otázky, Roberta Fica, drišľak, Senzus, RTVS, rádio Devín, Miša Gučíka ako Blade-a, bigotných katolíkov, chlpaté pazuchy, rakúskych colníkov, slovenských policajtov, východňarov, turecké záchody, ponožky v sandáloch, české zadovky a predovky, tričká bez rukávov, slovenských predavačov, slovenských čašníkov, stredoškolské učiteľky s "profesorským titulom", dementných ľudí, bratislavské cesty, kórejské autá, zarytých nacionalistov, poľskú hydinu, vytetované čínske znaky, ženskú "inteligenciu" golf a iné nekontaktné športy. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu