reklama

Flitre, pásiky a samozrejme Fedora hat

Nachádzame sa viacmenej v strede leta a preto by už každá z nás mala vedieť, čo je hitom tejto sezóny. Sú kúsky oblečenia, ktoré jednoznačne nemôžu chýbať v našej skrini. Veci, ktoré musíme vlastniť, keď chceme ísť s módou tohto leta. Ak si niektorá z vás nie je istá, ktoré časti oblečenia to sú, nevadí, ja vám to poviem. Ešte nie je neskoro vybehnúť do obchodu a aspoň niečo si z toho zadovážiť. Pri stále prebiehajúcich zľavách sa to aj oplatí, a ak rozmýšľate, že na čo? Haló, je tu ešte predsa celý august a začiatok septembra!

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

Niektorí ľudia tvrdia, že módne vychytávky nie sú dobrá vec, lebo o rok sa vám to už nebude páčiť, prípadne to nebude in a podobne. Čiastočne s tým súhlasím, lebo neustále sa prispôsobovať móde je finančne aj časovo náročné. Preto tvrdím, že každé oblečenie, či trendové, či staré, či nové, treba vedieť len správne skombinovať a v pohode ho môžete na seba natiahnuť aj dve, tri letá po sebe.

Hitom tejto sezóny jednoznačné sú:

Gladiátorské sandále. Treba si však správne vybrať a vedieť byť sebakritická. Ak nemáte minimálne výšku 170 cm, tak na tie vyššie zabudnite, pretože vám ešte skrátia nohy. Zvoľte radšej remienkové, také, ktoré neprevyšujú váš členok. Odporúčam, aby boli v striebornej alebo zlatej farbe. Na opálenom tele to bude pôsobiť fabulous!

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Biela tunika, alebo biela lanová košeľa s hnedým koženým opaskom. Najlepšie je, ak sa na tunike nachádza časť ktorá je háčkovaná, vyšívaná alebo s čipkou. Dobre to vyzerá, či už priamo na plavkách, keď vybehnete na pláž, alebo aj na romantickú prechádzku mestom. Biela je farba leta a nevinnosti, preto budete pôsobiť veľmi žensky, jemná a tajuplná.

Fedora hat. Dúfam, že viete o čom hovorím. Tento preslávený malý slamený klobúčik, ktorý nosia muži aj ženy . Existuje v nekonečne veľa prevedeniach, či už svetlej farby s čiernym pásikom, alebo hnedý s kvetovanou stuhou a pod. V NY City ho má na hlave skoro každý tretí. Ak sa chystáte na festival, tak bez klobúčika fedora ani radšej nikam nechoďte. Budete s ním vyzerať štýlovo a zároveň vás ochráni pred slnečným žiarením.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Modrobiela kombinácia, najlepšie pásiky, ako ja hovorím - outfit na jachtu. Aj keď žiadnu jachtu nevlastníte, ani sa na žiadnu nechystáte, neznamená to, že nemôžete tak vyzerať. Je to trend, ktorý sa vracia každú sezónu, nevychádza z módy a podľa mňa ani nikdy nevyjde. Nič nepokazíte, ak si na seba dáte biele voľné lanové nohavice a k tomu bielomodré pásikavé polo tričko s krátkym rukávom. Na to sačko a veľký biely klobúk. Najlepšie je, ak pridáte aj červený alebo zlatý detail v podobe opasku, alebo šperkov.

Neverím, že by ste si nevšimli, že sa nosia dlhé šaty. Áno, jedny dlhé musíte vlastniť. Môžu byť úplne jednoduché, z tričkového materiálu, hoci aj čiernej farby. Ak však chcete pôsobiť viac fancy, alebo a lá goddess, tak zvoľte ľahký materiál hodváb, najlepšie výraznej farby, ako je ružová, fialová alebo tyrkysová. Nejeden pohľad bude patriť práve vám.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Mini šortky. Najlepšie texaskové, odstrihnuté, nedbalo pôsobiace. Nebojte sa ukázať vaše krásne nohy. Ale pozor! Ak už zvolíte túto časť oblečenia, nie že vám bude vidieť aj pupok a budú vám vyskakovať prsia neviem až kam. Stačí ak ukážete nohy, nie hneď všetko. Vulgárne určite vyzerať nechcete. Najlepšie je obliecť si k šortkám hodvábnu dlhšiu blúzku a na to koženú bundu. Lepšie ako rockstar!

Flitre, flitre a ešte raz flitre. Sú krásne, no prečo asi? Lebo sa ligocú! Je však veľmi ťažké pôsobiť vo flitroch elegantne a nie ako chodiaca diskoguľa. Myslím si, že kombinácia béžových skladaných capri nohavíc s obyčajným bielym tielkom s flitrovou vestičkou je skvelý outfit na nočný život, alebo aj obednú kávičku.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Stále nevlastníte nič v štýle safari? Utekajte si niečo kúpiť! Tento trend tu bol už pred asi troma rokmi a stále sa drží. Preto, ak niečo také budete vlastniť, za vyhodené peniaze to pokladať nemusíte. Tento štýl bude in ešte aspoň ďalšie tri roky. Odporúčam košeľové šaty pieskovej farby.

Veľké a dominantné šperky rôzneho štýlu. Zlaté, strieborné, kožené, plastové, rôznofarebné náramky, náhrdelníky, korále, náušnice, alebo prstene. Nie je ich málo ani príliš veľa, no vždy je dobré celý outfit zaklincovať nejakým pekným doplnkom.

Možno ma milujete, možno ma nenávidíte, hlavne čítajte ďalej!

xoxo, o dva týždne som tu opäť!

P. S: Pripájam obrázky spomínaných trendov tohto leta.

Obrázok blogu
Obrázok blogu
Obrázok blogu
Obrázok blogu
Obrázok blogu
Obrázok blogu
Obrázok blogu
Obrázok blogu
Lucia Schnorrerová

Lucia Schnorrerová

Bloger 
  • Počet článkov:  18
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Móda, dizajn, architektúra, proste štýl, to pekné čo nás obklopuje. Čítaj a dozvieš sa čo je in, ako čo kombinovať, čo vyhodiť a čo určite ani nepozerať. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu