reklama

Heger navrhuje o.i. aj tresty za osobné útoky, tvrdí SaS.

Vládne tance okolo divokej vatry konca nemajú a nebudú mať. Oheň sa bublinkami neuhasí.

Heger navrhuje o.i. aj tresty za osobné útoky, tvrdí SaS.
Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Predseda vlády je veľmi silne veriaci človek, čo kvitujem. Viera môže urobiť človeka lepším, priateľským, ústretovým a neviem aký kladný význam by som ešte uviedol. Rúcho baránka je možno príznačné, taká mäkota.

Za posledné obdobie vzdoru SaS by však už mohol pochopiť, že spôsob prístupu baránka k riešeniu neriešiteľnej rovnice nikde nevedie.

Skoro som nechcel veriť vlastným očiam, keď som čítal vyjadrenie SaS k novým návrhom Hegera, ktoré by mali byť predstavené v sobotu. Údajne navrhuje o.i. aj tresty za vzájomné osočovanie sa. Neviem, odkiaľ vie SaS o tom, faktom je, že sami to komentovali ( https://www.topky.sk/cl/10/2365915/Heger-chce-navrhnut-zmeny-v-koalicnej-zmluve--Bez-odchodu-Matovica-to-nie-je-riesenie--odkazuju-liberali ). Tak to ma ľudia podržte !

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Doteraz som si myslel, že vo vláde sedia okrem pár serióznych ministrov aj ľudia na úrovni nedozretých teenagerov, neriadených striel, s ktorými hormóny vyšívajú vo dne v noci. Dôkazom je napríklad status o zvyšovaní miezd zdravotníkov o 02.30 nad ránom. Minister Igor oznamuje verejnosti dôležitú informáciu cez sociálne siete, kde môže prispievať hocikto.

Nemýlil som sa ani za mak ! Predseda vlády sa verejne priznáva k tomu, že šéfuje partii puberťákov, ktorých nevie inak krotiť, len pomocou trestov a to dokonca zakotvených v koaličnej zmluve, ako oficiálny nástroj fungovania koalície ! V tomto momente si viem predstaviť, ako sa za bruchá držia v Bruseli a aj v okolitých štátoch, vidiac pravidlá hry tejto partie.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Kto sa bude chcieť vážne rozprávať s ministrom, ktorý funguje bez škandalóznych statusov na sociálnych sieťach len pod hrozbou trestov. Ako dlho vydrží držať hubu a nerýpať do nikoho ? No nevydrží ani 3 dni, to predsa už dokázal aj predtým. Tomuto ministrovi a ani koalícii nepomôže nič, len splniť úplne opodstatnenú požiadavku SaS. Jedine potom nastane aký - taký pokoj.

Pán predseda vlády, zdá sa mi, vyhorel. Čo iné sa dalo čakať. Neriešiteľnú rovnicu chce riešiť nezmyslami. Pritom je to také jednoduché, predseda vlády má byť predsedom vlády a nie poskokom.

Ján Šeďo

Ján Šeďo

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  327
  •  | 
  • Páči sa:  22 369x

Mám bližšie k seniorskému veku ako k mladosti. Život ma vyškolil v každom smere a za svoje názory sa nehanbím. Racionalita a zdravý sedliacky rozum za každých okolností, sú mojimi preferovanými pravidlami. Nestotožňujem sa s vypočítavými prospechármi a sebcami. Tieto atribúty budú sprevádzať aj moje články. Nevyhýbam sa žiadnej pozemskej téme, včítane politiky. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenáSpoločnosťPolitika

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu