reklama

Cez sviatky sa nevyplatí byť chorý

Vianoce nám pomaly ale isto dýchajú na chrbát. Atmosféru cítiť všade vôkol nás. Ľudia nakupujú posledné zásoby zeleniny a ovocia. Možno sa nájdu aj nejakí oneskorenci, čo hľadajú posledné darčeky pod stromček. Čo je však na škodu je fakt, že čas chrípok nás zastihol práve v tomto vianočnom období.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (4)

Keďže polovica našej rodiny sme chorá, tak som bol vyslanýzaobstarať nejaké tie medikamenty. Je nedeľa a k tomu pol dvanástej,čiže asi už nič okrem pohotovosti otvorené nebude, pomyslel som si. Takže somsi na internete vyhľadal lekáreň, ktorámá tú smolu na pohotovostnú službu a pekne som do nej zavítal. Skoro mioči vypadli, keď som zbadal ten rad ľudí stojacich až vonku na chodníku.:).

Obrázok blogu


Pripomenulo mi to časy môjho detstva, keď somako malý chlapec chodieval o šiestejráno s babkou čakať pekára, ktorý nám nosil čerstvý chlebík. Situácia nachlp podobná. No čakacia doba trošku iná:). V tej chvíli som vôbec nezávidel magistrepracujúcej v spomínanej lekárni. Ako korunka na torte prišla do vnútranejaká pani, ktorá jej začala vešať na nos, či si náhodou nevšimla, že kopachorých ľudí čaká vonku. Pani magistra jej iba s bezmocnosťou odpovedala,že nebola od rána ani na záchod a nemôže sa predsa rozpoliť. Aspoň, že iní ľudia sú chápavía v krátkosti to vyriešili za ňu. Dostala jasnú a jednoduchúodpoveď: „postavte sa do radu, tak ako ostatní a zbytočne nezdržuje.“ Verupravda je to za tú hodinku čakania som si aj zaspieval. Jeden veselý pánspustil koledy ako predlohu a ostatní sme sa pridali. Veď, čo už má človekrobiť, keďže sú Vianoce a čakali sme na lieky. Koledami sa to aspoň taktrochu upokojilo. Keď som vyšiel z lekárne rad bol opäť taký ako keď somdo nej vchádzal. No poviem vám cez sviatky sa vôbec nevyplatí byť chorý.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
Obrázok blogu


Obrázok blogu

Spravil som pár fotiek, lebo kebyto človek neuvidel na vlastné oči asi by tomu neuveril:), teda ja určite nie.Ospravedlňujem sa za tú kvalitu, ale bolo to fotené telefónom.

Dávid Selecký

Dávid Selecký

Bloger 
  • Počet článkov:  27
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som mladý človek fascinovaný psychológiou, ktorý by nemohol žiť bez spoločnosti iných ľudí. Mám rád dobré knihy, internet a prírodné krásy našej krajiny. Zoznam autorových rubrík:  Nejedno oko zaplačeUmelecké okienko :)ŠkolaZo životaSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu