reklama

Absolútne dno slovenského internetu: Danny Kollar

Jeho tvorbu som spoznala na základe videa, v ktorom tento „milý“ chlapec Plačkovej a jej manželovi nadáva,

Písmo: A- | A+
Diskusia  (7)

vyťahuje veci z jej minulosti a evidentne si to užíva a cíti sa dobre. Video sa mi istým spôsobom páčilo, nie som totiž veľký fanúšik dnešnej novodobej módy „ja som influencer, kto je viac“ a Plačková je, ehm Plačková.

Tento veselý chlapík žije už dlhé roky v Londýne. Podľa jeho bývalých kamarátov to bol kedysi veľmi veľmi dávno trochu zvláštny, ale celkom milý človek. Kvôli tomu, čím je dnes, sa od neho väčšina normálnych ľudí odvrátila. Čo sa mu stalo a prečo sa tak zmenil, začal mat extrémistické názory a útočiť v podstate na každého, nikto nevie. Jeho pravé meno je Daniel Bombic, po rozvode rodičov si meno zmenil, možno aj kvôli jeho problémom s rodinou. Jeho otec sa od neho odvrátil už úplne a jeho mama celú túto situáciu okolo neho zvláda ešte v rámci svojich možností. V Británii má Danny za sebou skvelú kariéru, ktorú mu všetci závidíme. Len 22 zatknutí, dve podmienky, alkohol za volantom, 10x bitka (ktorú samozrejme (ne)začal), 200 hodín VPP a na Slovensku je na neho podaných niekoľko TO. Do svojej rodnej krajiny sa Danny v blízkej dobe len tak nevráti, veľmi dobre vie, že slávnostne s kyticou ruží a farebným ohňostrojom by ho už na letisku privítala polícia. Ale poďme sa pozrieť podrobnejšie na to, čo tento blázon na internete vlastne vystrája.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Kollar pôsobí na portáli vimo.sk, ktorý si založili jeho super kamoši z Kulturblogu (viete, Lívia a tak), lebo všade inde sú veľmi prekvapivo za klamstvá a nenávistné útoky cenzurovaní. A zároveň má svoju skupinu na Telegrame, kde jeho slušne povedané nezmyselnú tvorbu sleduje vyše 15 tis. ľudí.

Na vimo.sk, kde nájdete aj video o spomínanej Plačkovej má videa, ktoré sú doslova plné bludov. Kollar sa vo videách prihovára svojim verným pomýleným fanúšikom a pravidelne ich kŕmi svojimi bludnými perlami. Sionisti, Soros, Gates a Luciferáza podľa Kollara už pred rokmi zosnovali diabolský tajný plán, ako si podmaniť ľudstvo. Kollar ale tento ich plán prekukol už dávno doma vo svojej kuchyni, kam sa hrabe CIA. Prečo zabudol spomenúť aj reptilianov, nevieme. Najviac sa mi zapáčil jeho blud, kde hovorí ako sionisti chcú vyhladiť biele európske obyvateľstvo a nasťahovať do Európy migrantov. Takúto fantáziu mu môže závidieť aj Stephen King. Po fľaške vodky. Pandémia neexistuje, vírus neexistuje, mutácie neexistujú, reštrikcie neexistujú, rúška neexistujú a tak stále dokola. No, podľa Kollara existuje asi iba on a jeho hypertrofované ego. Pre záchranu ľudstva by bolo asi ale najlepšie, keby neexistovali Kollarove bludy. Len tak mimochodom, Dannyho brat je uznávaný lekár. Áno, dámy a páni, takéto bludy šíri brat obetavého zdravotníka.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Jeho tvorba na Telegrame je už ale o čo si „zaujímavejšia“. Pravidelne tam zverejňuje ľudí, ktorí buď nemajú ten istý názor ako on alebo jednoducho iba preto, že je labilná osoba. Často tam pripomína, že on bol ten prvý jediný úžasný, kto zverejnil mená a tváre adminov satirickej stránky Zomri.sk. Chalani z tejto satirickej stránky Kollara ale veselo ignorujú a to ho štve asi najviac. Nepáčite sa Kollarovi? Budete na jeho (ne)slávnom Telegrame! Zverejňuje tam mená, adresy trvalého bydliska, účty na sociálnych sieťach novinárov, adminov rôznych stránok, ale aj bežných ľudí, ktorí o tom vôbec nevedia. V čase, keď ešte nemal svoju skupinu na Telegrame, Kollár všetky tieto súkromne informácie o rôznych ľuďoch zverejňoval na stránke uloz.to, aby si ich každý mohol potom zo serveru stiahnuť. Neštítil sa prísť ani pred dom blogera, ktorý si pred rokom o ňom dovolil napísať pravdu, vyfotiť si dom, v ktorom tento bloger býva a túto adresu predhodil svojim sledovateľom a opakovane ich k návšteve tohto človeka vyzýval. Kollar pravidelne a vedome klame svojim fanúšikom, vymýšľa si bludy a klamstvá v podstate o každom koho tam zverejní. Tento človek je schopný dokonca aj obťažovať rodiny svojich „obetí“ a keď si niekde v diskusii náhodou dovolíte skritizovať napríklad našu podarenú Líviu, začne na vás internetový lynč. Opakovane nabádal svojich fanúšikov, aby si kúpili zbrane a na platforme YouTube im vysvetlil jeho priam „dokonaly“ plán ako šikanovať zamestnancov v rôznych obchodných reťazcoch.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Keď si prečítate diskusiu pod takýmto jeho príspevkom, príde vám doslova zle od žalúdka. Diskusia je plná nenávisti, osobnej frustrácie a vyhrážok. Je plná všetkého, čo s čistým svedomím môžem nazvať hnus. Doba je momentálne taká aká je, ľudia sú unavení a nahnevaní už asi na všetko. Tak jediné, čo im ostáva, je vybiť si svoju frustráciu v diskusii na jeho Telegrame. A Dannyho ego z toho rastie a rastie až do inej galaxie. Ako sa Kollar chová k ľudom si môžete pozrieť vo videu, ktoré nájdete na konci článku.

To, čo táto pomätená existencia na internete robí je tzv. doxing. Jedná sa o špecifickú formu kyberšikany. Útočníci na rôznych sociálnych sieťach zverejňujú osobné údaje verejne známych aj neznámych osôb. Zverejňujú pravé mená, telefónne čísla, adresy, kontakty na zamestnávateľa, osobné fotografie ako aj osobné účty na sociálnych sieťach, bez vedomia dotyčnej osoby. Obeť doxingu môže prísť o prácu, môžu sa narušiť jej osobné vzťahy a v tom najhoršom prípade môže dôjsť aj k fyzickému napadnutiu. 

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Gesto, ktoré Kollar tak rád na fotkách ukazuje ako na fotke s Milanom Mazurekom je gesto White Power bielych neonacistov. Toto gesto má znamenať nadradenosť bielej rasy a neonacisti ho často používajú na provokáciu svojich odporcov. Rovnaké gesto kedysi na súde ukázal austrálsky pravicový extrémista Brenton Tarrant, ktorý zabil 42 ľudí a považuje sa za nasledovníka Andersa Breivika. Masový vrah a pravicový aktivista Breivik v roku 2011 spáchal sériu teroristických útokov, pri ktorých zabil 77 ľudí, väčšina jeho obetí boli deti. Ani Tarrant ani Breivik doteraz svoje ohavné činy neoľutovali. Kollar sa v jeho poslednom videu, v ktorom je schopný urážať ešte aj svojich vlastných fanúšikov vyjadril, že toto gesto používa na vyjadrenie súhlasu OK (všetko je v poriadku). To ti samozrejme všetci veríme Danny. Človek, ktorý tak často hovorí o bielej rase, o sionistoch a ktorý je schopný zámerne klamať o etnicite hocikoho, len za účelom vyvolať v ľuďoch nenávisť napríklad k Rómom, bude toto tak často ukazovať ako gesto, ktoré má znamenať OK. Ani ty sám tomu predsa neveríš. Ale vieš čo milý Danny, ono vlastne všetko v poriadku je, okrem teba.

Obrázok blogu
Obrázok blogu

Nebudem tu Kollara diagnostikovať, nemám na to právo, ale každý normálny človek musí vidieť, že táto osoba nie je psychicky v poriadku. V podstate mi ho je ľúto, tento človek je sám, bez rodiny, bez pravých úprimných kamarátov, bez lásky, sám vo svojom paralelnom konšpiračnom vesmíre, ktorý je plný nenávisti ku všetkému a ku všetkým. On žije iba z reakcií na neho, lebo nič iné mu nakoniec už ani neostáva. Danny dobre vie o svojej influencerskej bezvýznamnosti, ako aj veľmi dobre vie, že vedome klame svojim fanúšikom. Samota niekedy vyvolá šialenstvo, len toto jeho šialenstvo už zasahuje do životov ľudí, ktorí s ním nechcú mať nič spoločné. Tento extrémne toxický influencer si totiž absolútne neuvedomuje, že svojím chovaním ubližuje svojej rodine a hlavne sám sebe.  

Hviezda Kulturblogu - Danny Kollár - YouTube

 

Naďa Serafínová

Naďa Serafínová

Bloger 
  • Počet článkov:  38
  •  | 
  • Páči sa:  516x

Adiktologička, blogerka a tak :) Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu