reklama

Igor Matovič a jeho facebook

Sledujem Igorove statusy na facebooku už niekoľko rokov. Potom, ako sa nedopatrením stal premiérom, jeho štýl komunikácie sa kupodivu vôbec nezmenil.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

Až po výzve prezidentky pred pár týždňami sa takmer odmlčal, už mi jeho statusy na facebooku začali chýbať. Dnes napoludnie to opäť rozprúdil, za poldruha hodiny sa stihol prezentovať trikrát. Jeho dnešný prvý status bola klasika, jeho trauma z neuskutočneného decembrového plošného testovania a vinník Sulík:

Obrázok blogu

Reakcie čitateľov na tento status:

Obrázok blogu

Druhý status prišiel onedlho:

Obrázok blogu

Prvá reakcia čitateľky:

Obrázok blogu

Nasledoval dnešný tretí status:

Obrázok blogu

Prvé reakcie čitateľov:

Obrázok blogu

Tieto premiérove statusy a reakcie čitateľov som nasnímal printscreenom pred 15. hodinou, reakcie pribúdajú po desiatkach každou minútou, môžte si ich prečítať na facebooku. Kým bol Igor v opozícii, aj tesne po víťazných voľbách, 90 % príspevkov pod jeho statusmi bolo pozitívnych, teraz je to opačne. Pred časom zaznel aj takýto výstižný príspevok:

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

"Posadili sme na trón šaša, ktorý sa zdal byť v šašovskej funkcii múdry, ale na tróne sa ukázalo, že je to vo svojej podstate iba dobrý šašo, ale mizerný kráľ."

.

Ján Serbák

Ján Serbák

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  840
  •  | 
  • Páči sa:  2 084x

Dôchodca s pestrou škálou záujmov. Zoznam autorových rubrík:  GenealógiaTuristikaCykloturistikaCestovanieFotoreportážeSúkromnéNezaradenéAko to vidím jaStoročné novinyŠariština

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu